Haber General Mobile Discovery Elite AnaKonu

Invoke

Üye
Kusura bakma ama yazdıklarını tam olarak anlayamadım.
İki cihazda da AC versiyonu var. Evet Lite deyince daha düşük şeyler bekliyorsunuz ama adamlar böyle isimlendirmeyi seçmiş. Farklı bir durum yok.

karmaşık oldu heralde , paron. General mobile Discovery Elit Ac ve Ac olmayan olarak cıkacak birisi Ac olacak.sadece elitden bahsediyorum

Invoke

Üye
Tamam, ben de diyorum ki ikisi de AC.

Tepkiler: warsofwon ve 0MG90

0MG90

Üye
Hayır Elite de Elite Lite da Ac olarak çıkacak

kaynak alabilirmiyim. İkiside Ac fakat lite ,garip.

Invoke

Üye
Her yerde bu yazıyor. Biz kaynak alabilir miyiz aksine dair?

Tepkiler: warsofwon ve smh60

Uhops

Üye
Twitterdem muzaffer gölcüye pm atın sorun biriniz ikiside ac'mi diye benim hesabım yok

Tepkiler: warsofwon

Uhops

Üye
Ac zaten ama böyle deyince atasım geldi bakayım cevap verecek mi
Soracak ne kadar sorun varsa hepsini sor. Bide GMDE ile GMDEL arasında tek fark rom ram mi olcak. Ve GMDEL 1Gb gpu'ya ayrılcak mı? Yani 3gb mi olcak GMDE 4 olduğu gibi.

Tepkiler: 0MG90

0MG90

Üye
Soracak ne kadar sorun varsa hepsini sor. Bide GMDE ile GMDEL arasında tek fark rom ram mi olcak. Ve GMDEL 1Gb gpu'ya ayrılcak mı? Yani 3gb mi olcak GMDE 4 olduğu gibi.
Evet sadece ram-rom farkı var diğerinide sorayım.

Tepkiler: GDDR5
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videodan gordum arkadaslar 22.saniyeler..

Invoke

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu videodan gordum arkadaslar 22.saniyeler..

Vatandaşın biri Elife E7'nin videosunu GMD Elite diye upload etmiş, zaten ingilizce olduğuna dikkat etmişsinizdir.

Video yazana göre LTE model ve diğer model var. LTE olmayan modellerden3GB Rami olan da 2GB Rami olan da MSM8974 ile çalışıyor AC ile değil. Ben bunu bir tek bu videoda gördüm.

Gsmarena vb diğer sitelerde Elife E7'nin iki modeli olduğunun ve tek farkın Ram/Rom farkı olduğunu görebilirsiniz. Aynı şekilde GMD Elite ve Elite Lite özelliklerini paylaşan sitelerde de -atomkarınca mıydı superkarınca mıydı, google'a yazın çıkar- Elife E7den farksız olduğunu görebilirsiniz.

Tepkiler: 0MG90
kardes zaten gmd elit etiket değilmi . Ya ben zaten kesın bu cıkacak demıyorum elümde net kaynsk yok burdan gordum , hayırlıdıyla bi cıksaydıda

Invoke

Üye
Bakalım...
Zaten bu ay içinde görürüz.

Tepkiler: warsofwon
aynen qarapapaq sen hangı telefonu kullanıyorsun

Xiaomi mi3 bu ya vay be sonunda geldi Turkiyeye