Kusura bakma ama yazdıklarını tam olarak anlayamadım.
İki cihazda da AC versiyonu var. Evet Lite deyince daha düşük şeyler bekliyorsunuz ama adamlar böyle isimlendirmeyi seçmiş. Farklı bir durum yok.
Soracak ne kadar sorun varsa hepsini sor. Bide GMDE ile GMDEL arasında tek fark rom ram mi olcak. Ve GMDEL 1Gb gpu'ya ayrılcak mı? Yani 3gb mi olcak GMDE 4 olduğu gibi.
Soracak ne kadar sorun varsa hepsini sor. Bide GMDE ile GMDEL arasında tek fark rom ram mi olcak. Ve GMDEL 1Gb gpu'ya ayrılcak mı? Yani 3gb mi olcak GMDE 4 olduğu gibi.
Vatandaşın biri Elife E7'nin videosunu GMD Elite diye upload etmiş, zaten ingilizce olduğuna dikkat etmişsinizdir.
Video yazana göre LTE model ve diğer model var. LTE olmayan modellerden3GB Rami olan da 2GB Rami olan da MSM8974 ile çalışıyor AC ile değil. Ben bunu bir tek bu videoda gördüm.
Gsmarena vb diğer sitelerde Elife E7'nin iki modeli olduğunun ve tek farkın Ram/Rom farkı olduğunu görebilirsiniz. Aynı şekilde GMD Elite ve Elite Lite özelliklerini paylaşan sitelerde de -atomkarınca mıydı superkarınca mıydı, google'a yazın çıkar- Elife E7den farksız olduğunu görebilirsiniz.