General mobile discovery asphalt 8 " Cihazınız bu sürümle uyumlu değil " uyarısı :(

Sponsorlu Bağlantılar

muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
Peki hocam sizin telefon boştayken Ram kullanımı One Clean'da veya başka bir programda % kaç gözüküyor? Benim Ram kullanımı %75-80 civarı hep ve bu 750-800 MB Ram kullanımı anlamına geliyor. Sizde nasıl acaba?

Program yüklü değil hocam yükleyip size bildireceğim .

- - - Eklendi - - -

Peki hocam sizin telefon boştayken Ram kullanımı One Clean'da veya başka bir programda % kaç gözüküyor? Benim Ram kullanımı %75-80 civarı hep ve bu 750-800 MB Ram kullanımı anlamına geliyor. Sizde nasıl acaba?

%52 - 60 arası hocam 20'ye yakın program ve oyun yklü olmasına rağmen bence ram kullanımı çok iyi .

blacktalon

blacktalon

Üye
Dana 5+ indirme var onlarda bu forumdandir

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
Ccihat67

Ccihat67

Üye
%52 - 60 arası hocam 20'ye yakın program ve oyun yklü olmasına rağmen bence ram kullanımı çok iyi .

Hocam farklı bi launcher mı kullanıyosunuz tavsiye edebileceğiniz launcher varmı ?

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye

Bende 35 Program, 15 Oyun yüklü ve Ram kullanımı genelde %85 civarı dolanıyor normal mi diye düşünüyorum ama program veya oyun sayısının fazla olması Ram kullanımını neden arttırsın ki?

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi

Hocam farklı bi launcher mı kullanıyosunuz tavsiye edebileceğiniz launcher varmı ?

Hayır hocam orjinal launcher var bende ama açık uygulama bırakmıyorum ve uygulama yöneticisinden temizlik yapıyorum her saat başında.

- - - Eklendi - - -

Bende 35 Program, 15 Oyun yüklü ve Ram kullanımı genelde %85 civarı dolanıyor normal mi diye düşünüyorum ama program veya oyun sayısının fazla olması Ram kullanımını neden arttırsın ki?

Hocam arka planda çalışmaya devam ediyorlar bir çoğu :S

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67
FormpR

FormpR

Üye
  • Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
Aslında kontrol ediyorum bazısı çalışıyor ama durdur dedikten sonra kendi kendine yeniden açılıyor olabilir mi acaba?

Evet hocam arka planda çalışmaya devam ediyorlar yanlış bilmiyorsam ice cream sandwich te öyle değildi arka planda çalışmıyordu uygulamalar ama jelly bean da çalışmaya devam ediyor. Buda ram ve şarjı etkiliyor

The Shadow

The Shadow

Üye
Neden herşeyi anlamak istediginiz şekilde algılıyorsunuz?Ben orada karşılaştırma mı yapmışım?Discovery nin desteklememesi gibi bir sorun olmaz eger olsaydı s4 de desteklemezdi dedim.Neden? Çünkü aynı grafik çipsetini kullanıyorlar. Discovery PowerVR SGX544, s4 PowerVR SGX544MP3 grafik birimini kullanıyor.Özellikle belirttim orada "s4 de 3 çekirdeklisi var" diye. Bi gidin işinize

Ayrıca benim discovery, s3 den iyi dedigim bir mesajımı bulamazsınız.Neredeyse aynı performansı gösteriyor dedim ve diyorum hala.

bir link vereyim de biraz bilgi sahibi olursunuz.En alta inin telefonlar için ekran kartı sıralamasını bulabilirsiniz.
daha telefonu rootlamayı bilmeyen stock romun garanti dışı bıraktığını sanan kişilerin vereceği kapasitedeki linklerden verme. Onlar çoğu kişinin karşısında fazla boş yere konuştular sen onların düştüğü duruma düşme. Önerim şu tartışmayı bırakalım da millet konudan faydalansın. Durduk yere de ceza yemeyelim.

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi

daha telefonu rootlamayı bilmeyen stock romun garanti dışı bıraktığını sanan kişilerin vereceği kapasitedeki linklerden verme. Onlar çoğu kişinin karşısında fazla boş yere konuştular sen onların düştüğü duruma düşme. Önerim şu tartışmayı bırakalım da millet konudan faydalansın. Durduk yere de ceza yemeyelim.

Hocam tekrardan söylüyorum lütfen tartışma başlamasın yok discovery iyi yok s3 iyi ikiside kendi sınıflarının en iyisi böyle giderse bu tartışmalardan dolayı bir çok kişi banlanacak siteden lütfen tartışmayalım rica ediyorum .

The Shadow

The Shadow

Üye
Hocam tekrardan söylüyorum lütfen tartışma başlamasın yok discovery iyi yok s3 iyi ikiside kendi sınıflarının en iyisi böyle giderse bu tartışmalardan dolayı bir çok kişi banlanacak siteden lütfen tartışmayalım rica ediyorum .
ben de onu anlatmaya çalışıyorum yorumun sonunu okuduysan eğer :)

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi

ben de onu anlatmaya çalışıyorum yorumun sonunu okuduysan eğer :)

Okudum hocam mevzu uzamasın sonra fırça yiyorum discovery ve s3 kullanıcılarının %80'inin profilinde uyarıları var :ehe

thebancally

Üye
Tartışmayı başlatan sizsiniz.Herşeyin altında birşey arıyorsunuz .Durduk yere birşey ile itham ediyorsunuz saldırıya geçiyorsunuz.Bencede tartışmayı bitirelim.

• Beğen
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Konu sahibi isteği üzerine :locked2:

• Beğen

Üst Alt