General mobile discovery asphalt 8 " Cihazınız bu sürümle uyumlu değil " uyarısı :(

Sponsorlu Bağlantılar

muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
General mobile discovery asphalt 8 " Cihazınız bu sürümle uyumlu değil " uyarısı :(
Satın alacaktım oyunu ancak bu uyarıyı alıyorum :S

kerem28yuksel

Üye
Oyun cıktımıki ?

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46

Serhanas35

Üye
oyun çıktıda gmd de desteklemesin bırakında :D

• Beğen
FormpR

FormpR

Üye
Oyun Android'e çıkmadı diye biliyordum ancak şimdi Google Play'de gördüm. Deneyince yazarım.

• Beğen
Puck

Puck

Üye
onlar kaybeder :D

• Beğen

thebancally

Üye
gmd yi desteklemese s4 ü de desteklemez,gmd nin ekran kartının 3 çekirdeklisi var s4 de sorun olmaz bence.Apk olarak denemek lazım

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Marketdenmi indiriyosun hocam yoksa başka yerdenmi bende deniyeyim bi ?

• Beğen
seco_can_can

seco_can_can

Üye
forumda paylaşılan çalışıyor 0 kasma gayet güzel oynanıyor deneyin

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67 ve muslumcu46

thebancally

Üye
En yüksek grafik ayarı "yüksek" şeklinde. Yüksek ayarlarda kasıyor discovery, bi altı orta ayarlarda akıcı.

• Beğen
The Shadow

The Shadow

Üye
gmd yi desteklemese s4 ü de desteklemez,gmd nin ekran kartının 3 çekirdeklisi var s4 de sorun olmaz bence.Apk olarak denemek lazım
gmd s3 ten iyi diye hava atıyodun şimdi de s4 e mi sardın ??

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
yükledim discovery de oynuyorum sıkıntı yok :)

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
forumda paylaşılan çalışıyor 0 kasma gayet güzel oynanıyor deneyin
Sorunsuz oynuyorum hocam :oke:

- - - Eklendi - - -

En yüksek grafik ayarı "yüksek" şeklinde. Yüksek ayarlarda kasıyor discovery, bi altı orta ayarlarda akıcı.

Bende en yüksekte kasma yok kardeşcan :D

- - - Eklendi - - -

Tartışma olmasın kardeşcan hepside kendi sınıfının en iyisi :)

thebancally

Üye

bi git işine hacı ya ahaha :D

Neden herşeyi anlamak istediginiz şekilde algılıyorsunuz?Ben orada karşılaştırma mı yapmışım?Discovery nin desteklememesi gibi bir sorun olmaz eger olsaydı s4 de desteklemezdi dedim.Neden? Çünkü aynı grafik çipsetini kullanıyorlar. Discovery PowerVR SGX544, s4 PowerVR SGX544MP3 grafik birimini kullanıyor.Özellikle belirttim orada "s4 de 3 çekirdeklisi var" diye. Bi gidin işinize

Ayrıca benim discovery, s3 den iyi dedigim bir mesajımı bulamazsınız.Neredeyse aynı performansı gösteriyor dedim ve diyorum hala.

bir link vereyim de biraz bilgi sahibi olursunuz.En alta inin telefonlar için ekran kartı sıralamasını bulabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Secret26, FormpR ve muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
Neden herşeyi anlamak istediginiz şekilde algılıyorsunuz?Ben orada karşılaştırma mı yapmışım?Discovery nin desteklememesi gibi bir sorun olmaz eger olsaydı s4 de desteklemezdi dedim.Neden? Çünkü aynı grafik çipsetini kullanıyorlar. Discovery PowerVR SGX544, s4 PowerVR SGX544MP3 grafik birimini kullanıyor.Özellikle belirttim orada "s4 de 3 çekirdeklisi var" diye. Bi gidin işinize

Ayrıca benim discovery, s3 den iyi dedigim bir mesajımı bulamazsınız.Neredeyse aynı performansı gösteriyor dedim ve diyorum hala.

bir link vereyim de biraz bilgi sahibi olursunuz.En alta inin telefonlar için ekran kartı sıralamasını bulabilirsiniz.

:alkis

FormpR

FormpR

Üye
Bende apkmania.co'dan indirdim ve kurdum. Görüntü Kalitesi Yüksek veya Orta olduğu zaman kasmalar yaşıyorum ama Düşük yaptığımda sıkıntı yok gayet güzel oynanıyor.

• Beğen
muslumcu46

muslumcu46

Üye
    Konu Sahibi
Bende apkmania.co'dan indirdim ve kurdum. Görüntü Kalitesi Yüksek veya Orta olduğu zaman kasmalar yaşıyorum ama Düşük yaptığımda sıkıntı yok gayet güzel oynanıyor.

Sizin telefonda yada indirdiğiniz apk de bir sıkıntı olabilir hocam bende 0 kasma ile oynanıyor oyun grafikler yüksekte iken hemde :hmmm

• Beğen
Tepkiler: FormpR
FormpR

FormpR

Üye
Sizin telefonda yada indirdiğiniz apk de bir sıkıntı olabilir hocam bende 0 kasma ile oynanıyor oyun grafikler yüksekte iken hemde :hmmm

Peki hocam sizin telefon boştayken Ram kullanımı One Clean'da veya başka bir programda % kaç gözüküyor? Benim Ram kullanımı %75-80 civarı hep ve bu 750-800 MB Ram kullanımı anlamına geliyor. Sizde nasıl acaba?

• Beğen

Üst Alt