Oyun cıktımıki ?

oyun çıktıda gmd de desteklemesin bırakında![]()

gmd yi desteklemese s4 ü de desteklemez,gmd nin ekran kartının 3 çekirdeklisi var s4 de sorun olmaz bence.Apk olarak denemek lazım
gmd s3 ten iyi diye hava atıyodun şimdi de s4 e mi sardın ??gmd yi desteklemese s4 ü de desteklemez,gmd nin ekran kartının 3 çekirdeklisi var s4 de sorun olmaz bence.Apk olarak denemek lazım
bi git işine hacı ya ahahagmd yi desteklemese s4 ü de desteklemez,gmd nin ekran kartının 3 çekirdeklisi var s4 de sorun olmaz bence.Apk olarak denemek lazım

Sorunsuz oynuyorum hocamforumda paylaşılan çalışıyor 0 kasma gayet güzel oynanıyor deneyin

En yüksek grafik ayarı "yüksek" şeklinde. Yüksek ayarlarda kasıyor discovery, bi altı orta ayarlarda akıcı.

Tartışma olmasın kardeşcan hepside kendi sınıfının en iyisi
gmd s3 ten iyi diye hava atıyodun şimdi de s4 e mi sardın ??

gmd s3 ten iyi diye hava atıyodun şimdi de s4 e mi sardın ??
bi git işine hacı ya ahaha![]()
Neden herşeyi anlamak istediginiz şekilde algılıyorsunuz?Ben orada karşılaştırma mı yapmışım?Discovery nin desteklememesi gibi bir sorun olmaz eger olsaydı s4 de desteklemezdi dedim.Neden? Çünkü aynı grafik çipsetini kullanıyorlar. Discovery PowerVR SGX544, s4 PowerVR SGX544MP3 grafik birimini kullanıyor.Özellikle belirttim orada "s4 de 3 çekirdeklisi var" diye. Bi gidin işinize
Ayrıca benim discovery, s3 den iyi dedigim bir mesajımı bulamazsınız.Neredeyse aynı performansı gösteriyor dedim ve diyorum hala.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bir link vereyim de biraz bilgi sahibi olursunuz.En alta inin telefonlar için ekran kartı sıralamasını bulabilirsiniz.

Bende apkmania.co'dan indirdim ve kurdum. Görüntü Kalitesi Yüksek veya Orta olduğu zaman kasmalar yaşıyorum ama Düşük yaptığımda sıkıntı yok gayet güzel oynanıyor.

Sizin telefonda yada indirdiğiniz apk de bir sıkıntı olabilir hocam bende 0 kasma ile oynanıyor oyun grafikler yüksekte iken hemde![]()