Kerim. Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Fake olamaz demek istiyorsan onlarda yapilir kardesim cok basit seyler Genişletmek için tıkla ... Evet fake..
IchigoKurosaki' Alıntı: Fake olamaz demek istiyorsan onlarda yapilir kardesim cok basit seyler Genişletmek için tıkla ... Evet fake..
heathrow Üye Hakikaten arkadaşlar bu GMD'de keramet var. Yakında dünyanın 8. Harikası olarak kabul edilecekmis. Birlesmis milletler kararı çıkacakmiş.
Hakikaten arkadaşlar bu GMD'de keramet var. Yakında dünyanın 8. Harikası olarak kabul edilecekmis. Birlesmis milletler kararı çıkacakmiş.
TeknoÖmer Üye heathrow' Alıntı: Hakikaten arkadaşlar bu GMD'de keramet var. Yakında dünyanın 8. Harikası olarak kabul edilecekmis. Birlesmis milletler kararı çıkacakmiş. Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı, telefonu alalı 1 yıl olmak üzere, 17 Temmuz mu öyle bir zamanda aldım.
heathrow' Alıntı: Hakikaten arkadaşlar bu GMD'de keramet var. Yakında dünyanın 8. Harikası olarak kabul edilecekmis. Birlesmis milletler kararı çıkacakmiş. Genişletmek için tıkla ... Hadi hayırlısı, telefonu alalı 1 yıl olmak üzere, 17 Temmuz mu öyle bir zamanda aldım.
anilari35 Üye IchigoKurosaki' Alıntı: Fake olamaz demek istiyorsan onlarda yapilir kardesim cok basit seyler Genişletmek için tıkla ... sence gelmeyecek mi şimdi kitkat discovery e ? kolaysa sendende bekliyoruz
IchigoKurosaki' Alıntı: Fake olamaz demek istiyorsan onlarda yapilir kardesim cok basit seyler Genişletmek için tıkla ... sence gelmeyecek mi şimdi kitkat discovery e ? kolaysa sendende bekliyoruz
TheMadness Üye mic check sagopa k' Alıntı: Evt çekirdek sürümü build prob dan değişmiyor ki dimi kernel derlemek gerekmez mi ? Genişletmek için tıkla ... evet derleme gerekli Son düzenleme: 16 May 2014
mic check sagopa k' Alıntı: Evt çekirdek sürümü build prob dan değişmiyor ki dimi kernel derlemek gerekmez mi ? Genişletmek için tıkla ... evet derleme gerekli
IchigoKurosaki Üye anilari35' Alıntı: sence gelmeyecek mi şimdi kitkat discovery e ? kolaysa sendende bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Build prop degistirilmis bi ss aldim kardesim yukarilara bak gorursun. Subatta gelecek dediler ya geleli 3 ay oldu
anilari35' Alıntı: sence gelmeyecek mi şimdi kitkat discovery e ? kolaysa sendende bekliyoruz Genişletmek için tıkla ... Build prop degistirilmis bi ss aldim kardesim yukarilara bak gorursun. Subatta gelecek dediler ya geleli 3 ay oldu
NokiaBeLLe Üye Konu Sahibi güncelleme kesinlikle gelecek bu kesin ama belli bir tarih verilmedi bu can sıkıcı
NokiaBeLLe Üye Konu Sahibi tapatalk' Alıntı: İyide GM arayuzu boyle değil ki. Farklılıklar var Genişletmek için tıkla ... 4.4 de arayuz boyle olacak
tapatalk' Alıntı: İyide GM arayuzu boyle değil ki. Farklılıklar var Genişletmek için tıkla ... 4.4 de arayuz boyle olacak
NokiaBeLLe Üye Konu Sahibi TheViLLaiN' Alıntı: tahminime göre gelmicek sadece oyalama Genişletmek için tıkla ... gelecek ama baya bekleyecez
TheViLLaiN' Alıntı: tahminime göre gelmicek sadece oyalama Genişletmek için tıkla ... gelecek ama baya bekleyecez
Kefelon Üye Android 4.4 KitKat OctaRom kullaniyorum sorusu olan arkadaslara yardimci olabilirim yuklemek isteyenlerde bu linki kullanabilir: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Android 4.4 KitKat OctaRom kullaniyorum sorusu olan arkadaslara yardimci olabilirim yuklemek isteyenlerde bu linki kullanabilir: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız