YaşlıTaşCocuk54
Üye
-
Konu Sahibi
-
rootu çince recovery üzerinden atacan supersu zipi flashlyacan sonra orjinal recoveryi yükle farketmez root gitmezTeşekkürler roottan sonra çince menü yerinee bunu yüklersek root gidermi ki hala rootlayamadim
birşey soraacam senin tel beyazmı siyahmı güncelleme sonrası bazı kişiler dokunmatik iyi olmuş yazmış bazılar kötü ne farklar oldu sencetamam sagol
benımkı beyaz dokunmatik ve sarz çok daha ıyıbirşey soraacam senin tel beyazmı siyahmı güncelleme sonrası bazı kişiler dokunmatik iyi olmuş yazmış bazılar kötü ne farklar oldu sence
benim tel servisten gelsin güncelliycem
Kafam karışmış zaten orda recovery falan işaretli olcak recoverye tıkla yinca secebiliyodun neyse okYaptim ama dedigin gibi degil download agent de mtk yi secip scatterde normal txt yi sectim siralandı yuklenecekleri alt alta verdigin recoveryi sp flash tool icine attim siralanan yuklenecek sisteminin icinde recovery yaziyor oraya basip senin recoveryi sectim olay tamamlandi.
Olur öyle kardesssss birde rom bulaydim hepimizi kurtaracam bu derttenKafam karışmış zaten orda recovery falan işaretli olcak recoverye tıkla yinca secebiliyodun neyse ok
Rom var ama denemedim ? Orjinal var custom var link istermisin?Olur öyle kardesssss birde rom bulaydim hepimizi kurtaracam bu dertten
Bu alcatelin gmd 2 orjinal romu degilmi sakata gelmeyelim
Teki custom rom teki stock başka bi siteden aldımBu alcatelin gmd 2 orjinal romu degilmi sakata gelmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?