Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberGeneral Mobile Discovery 2 [Ana Konu]
Sponsorlu Bağlantılar
Nextman
Emekli Yönetici
Kullandığınız üsluba dikkat edin.Bir daha duzeltilmez gerekeni yaparım
Olmaz çünkü gm 16gb 729 lira. Eğer 750 olursa Gm satışlarını kötü etkiler. 849 gibi bir fiyat uygun bence. Ayrica elit Lite 999 lira. Bu telefon 900 üzeri çıkarsa elit Lite varken bunu kimse almaz.
Olmaz çünkü gm 16gb 729 lira. Eğer 750 olursa Gm satışlarını kötü etkiler. 849 gibi bir fiyat uygun bence. Ayrica elit Lite 999 lira. Bu telefon 900 üzeri çıkarsa elit Lite varken bunu kimse almaz.
Ben 849 a da almam 150 lira icin 2 kati performansli elite lite olacak aptal degillerse gm 16 gb i 630 a dusurur gmd 2 yi 750 ye koyarlar boylece her segmente hitap ederler
Ben 849 a da almam 150 lira icin 2 kati performansli elite lite olacak aptal degillerse gm 16 gb i 630 a dusurur gmd 2 yi 750 ye koyarlar boylece her segmente hitap ederler
Valla su islerin basina ben gecsem milyon satarim hic anlamiyorlar en kötü turk sirketisin gorus devletle sana vergi destegi versin samsung buyuyecegine sen büyü
KayraBey
Üye
Hala bekliyoruz...
andezitt
Üye
bu gidişle gelmiycek sanırım bu nedir mayıs bitiyo hazirana gircez
KayraBey
Üye
Elite ve quadro dan önce gelmesi gerekirdi
andezitt
Üye
telefonu piyasaya sürmeden yeni model duyurmak nasıl bi mantık anlamıyorum
yusuf1998x
Üye
arkadaşlar nisan diyorlardı ama hala çıkmadı ne zaman çıkıcak bilen varmı ?
Madem bu zamana kadar çıkmadı niye cihaz tanıtıldı? Ah be GM.
KayraBey
Üye
Elite ve light versiyonu birden bire ortaya çıktı. Bu telefon yalan oldu. Aslında fiyatı 800-850 arası olarak bekleniyordu.Gelmis olsa kendime alacaktım.