General Mobile Discovery 16Gb

Sponsorlu Bağlantılar

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Discovery 16Gb
Arkadaşlar Hayırlı Forumlar Ben General Mobile Discovery 16Gb Aldım 1,5Ay Önce Telefonda Şuanda Ufak Sorun Bile Yok Son Parti 20,11,2013 Güncellemeli Fakat İçim Rahat Ede Ede Kullanamıyorum Facede okudugum SOrunlardan Ötürü Burdaki Maxicep Kullanıcılarına Özelden Sordum Genelde Bu Sorunun Olmadıgını Söylediler Allah Razı Olsun Fakat İçim Rahat Değil Konu Açayım Dedim Sorunum Bu Discovery lerin Dokunmatigine Hafif Bi Baskı Yapsak Kullanırken Yada Cebimizde Hafif Bi Baskı Olsa İç Ekranda Ölü Piksel Beyaz Leke Işık Sızması Gibi Sorunlar Oluşuyormuş Doğrumu Arkadaşlar Şimdiden Teşekkür Ediyorum Buraya Yazarlardan . :D

Creative...

Creative...

Üye
Bende 1 Aydır Kullanıyorum 16GB Modelini Bende Öyle Bi Sorun Olmadı Olcağınıda Düşünmem...

ikizlerclub

ikizlerclub

Üye
Ben cihazı alalı yeni oldu telefon sıkıntı yok ve çok mükemmel ama telefon baskı derken renk dağılma yapıyorsa ölü piksel çıkma ihtimali yüksek ama renk dağlma yapmıyorsa ölü piksel çıkma ihtimali bulunmamakta yalnız telefonu aldığında sana önerim güzel bir kılıf alıp onunla kulanman kapaklı modellerden böylece oluşacak hasarlarıda aza indirgemiş olursun. Kılıfı 20 lira alırsın ekran hasarını gidermiş olursun böylece sadece ekran değişimi için vereceğin 150 tl kurtulmuş olursun

heathrow

heathrow

Üye
ekran degisimi yetkili serviste 180 lira. bir arkadaş yetkili servisi beklemek istemedi, telefoncuda 230 liraya yaptırdı.

Takipçi Satın Al

Üst Alt