• Üye Haberleri - İncelemeleri bölümümüzde sadece üyelerin kendi yazdığı haberler ve oluşturduğu incelemelere yer verilmektedir. Haber kaynaklarından veya farklı bir kategoriden, birebir alınan içerikler paylaşılamaz.

General Mobile Cosmos 2 ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
General Mobile Cosmos 2 ( Özellikleri / Fiyatı / Çıkış Tarihi / Resimleri )
Gelecek vaat eden akıllı cep telefonu işletim sistemi olan Android OS ile akıllı cep telefonu piyasasına adım adan General Mobile, yine bu işletim sistemini kullanan Cosmos 2 isimli yeni modelini tanıttı. Şık bir kompakt tasarıma ve geniş dokunmatik ekrana sahip olan cihazın diğer teknik özelliklerini ise şöyle sıralayabiliriz;

• 4.3 inç genişliğinde WVGA TFT LCD ekran,
• Android OS işletim sistemi,
• 624 MHz hızında Marvell işlemci,
• 256 MB SDRAM,
• Kapasatif dokunmatik paneller,
• 5 Megapiksel kamera ( Otomatik odaklamalı ),
• Üç boyutlu arayüzü,
• GPS, Wi-Fi, Analog TV, HSDPA ve Magnometre,

2010 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulmasını beklediğimiz cihazın fiyatı hakkında henüz elimizde bir bilgi bulunmuyor.

Progressivity

Progressivity

Üye
general mobile ın bu telefonunu gerçekten merak ediyorum inş kullanma şansı bulurum malzeme olarak çok kaliteli telefonlar yapıyor

WreckagE

Üye
kaliteli telefona benziyor çıkacağı günü merakla bekliyorum fiyatı hakkında en yakın zaman bir bilgi ulaştırırsanız sevinirim saygılar..

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Fiyatı uygun olur mu acaba..

ucx

ucx

Üye
Bu markanın hayranıyım.

Progressivity

Progressivity

Üye
fiyat olarak nokia kadar uçmaz daha uygun olur bence ama dokunmatik ekranı ne derece başarılı olur onuda çıktıgında kullandıgımızda görücez artık

mutafik

Üye
1.Adroid 2.2 en az olması lazım flash desteği için.
2.Kamerada flaş
3.pusula ve gps
4.kapasitif ekran
5.çift hat olmasın
6.En az 1500 mah pil
7.Güneş ışığında görülebilen ekran
General mobile ne zaman bu özelliklerde akıllı telefon üretirse o zaman alacağım.Diğer markalarda bu özelliklerde var ama bunu general mobiler yaparsa ucuz olur..

malibo

malibo

Üye
Bence yanılıyosun G.M. ucuza bişey yapmaz hatırlarsan dstl1 son satış rakamı bile 650 tl civarı idi ondan çok daha üstün özelliklere sahip telefonlar ilk çıktıkları zaman bile neredeyse dstl1 fiyatına yakın bir fiyatla sunulmuşlardı.Ayrıca G.M den almanı tavsiye etmem 1 sene sonra aldığın cihaza güncelleme falan vermiyo bu g.m zira adamlar sadece aracı firma ama imalatçıyız diye yutturuyorlar.Çinde fason telefon yaptırıyorlar sonra çinli firma yazılım vermeyince agug mugug diyolar anlayacağın boş iş bu g.m. sakın almayın hüsrana uğrarsınız.

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
güzelmiş

-Emre

-Emre

Üye
Bunların %25 i Türk Demişlerdi Doğru mu ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt