Haber General Mobile 5 Plus akıllı telefon resmileşti

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
General Mobile 5 Plus akıllı telefon resmileşti
General Mobile’dan MWC 2016’da yeni bir phablet duyurusu geldi…




İspanya’nın Barselona kentinde düzenlenen Mobil Dünya Konferansı’nda üretici firmalar yeni nesil cihazları ile boy gösteriyorlar. Android One platformunda geliştirdiği General Mobile 4G ile istediği başarıyı yakalayan ve akıllı telefon pazarında çıkışını sürdüren General Mobile, yeni cihazı General Mobile 5 Plus’ı MWC 2016’da resmi olarak duyurdu.



General Mobile 5 Plus akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer; Corning Gorilla Glass 4 ile cihazda çizilmelere karşı ile dayanıklılık sağlanıyor. Arka yüzeyinde 13MP çözünürlüğünde kamerası yer alana cihazın ön yüzeyinde 13MP çözünürlüğünde ikinci bir kamerası bulunuyor.

5.5 inç genişliğinde 1080 x 1920 çözünürlüğünde ekrana sahip akıllı telefon, gücünü ise 1.5 GHz saat hızında sekiz çekirdekli işlemcili Snapdragon 617 işlemciden almakta.

Yazılım desteğini Android 6.0 Marshmallow işletim sisteminden olan General Mobile 5 Plus akıllı telefon, 3GB sistem belleği içerirken, micro SD desteği sayesinde 32GB olan dahili veri kapasitesini 128 GB ‘a kadar arttırmak mümkün. 3100 mAh bataryaya sahip olan cihaz, Qualcomm’un geliştirdiği Quick Charge 3.0 teknolojisi ile geliyor.

LTE modemi Cat 7 sınıfında konumlanırken, indirme hızının 300 Mbps olduğunu söylemek lazım. General Mobile 5 Plus akıllı telefon dört farklı renk seçeneği ile pazara sunulacak. Uzay grisi, gümüş, altın ve roze altın renk seçenekleri olan cihaz, Mart ayı sonu yada Nisan ayında ülkemizde 999 TL fiyattan raflardaki yerlerini alacak.

General Mobile 5 Plus akıllı telefon resmileşti - MaxiCep
 
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR ve Dj.Refoo


yeumyang

yeumyang

Moderator
1000 tl altı olması iyi özellikleri de iyiymiş
 
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
nisan başında satışa sunulacakmış birde bugünkü kurla 1000 tl'nin altında olacak diyor general mobile türkiye müdürü
 

askımm

Üye
Bu chaz cok saticakkkk
 
hikmet366

hikmet366

Üye
Parasi degerli insanlar icin cok ideal ve tutacaktir general mobil 4g 1.000.000 adet satmis .
 
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Bu cihaz çok tutar. Fiyatı ucuz özellikleri iyi. General mobile bu gidişle eskiden nokia nın olduğu gibi herkesin elinde olabilir.
 
0MG90

0MG90

Üye
S617 + 1080p ekran :kotu: Ayrıca fiyatı 100 lira daha ucuz olmalıydı
 
SHS

SHS

Üye
Adamın biri yazmış, gm pişmanlıktır diye :ehe
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Orta Seviye Sevmedim Pek
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Gm cihazların one serisi gerçekten fiyat performans ürünü ama çok şikayet edeni duydum şu sorun var bu sorun var biri beni aydınlatırsa sevinirim

Sent from mtalk using lumia 950
 


Üst Alt