İpucu General mobile 4g

Sponsorlu Bağlantılar

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
General mobile 4g
Merhaba arkadaşlar general mobile 4g almak üzereyim fakat cihaz polimer batarya kullandığı için tedirginim malum nette bu batarya tipinin patlamaya çok müsait bi tip olduğu yazıyor bende fazla vakit geçiriyorum telefonla sizce alayim mı cihazı bu tip batarya hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

byAndroid

byAndroid

Üye
Bişey olmaz al gitsin

inssurgent

inssurgent

Üye
Merhaba arkadaşlar general mobile 4g almak üzereyim fakat cihaz polimer batarya kullandığı için tedirginim malum nette bu batarya tipinin patlamaya çok müsait bi tip olduğu yazıyor bende fazla vakit geçiriyorum telefonla sizce alayim mı cihazı bu tip batarya hakkında bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim

kardeşim telefonu alalı 2 hafta oldu zaten telefon ısınmıyor bile o yüzden batarya konusunda sıkıntı çıkartmaz. şuan için telefon çok iyi ama telefonda batarya kalibrasyon sorunları var şarj dengeli biçimde gitmiyor. biraz araştırdım bu sorun hepsinde varmış yeni güncellemeyle halledeceklerini söylüyorlar. bence al iyi telefon

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
bende tüm olumsuz yorumlara rağmen beğenerek aldım ve bei yanıltmadı. sarjdaki dengesizlik dısında bi sorunu yok oda yazılımla halledileceği söyleniyo. kesinlikle 700 hatta 800 tl ye kacırılmayacak bir telefon.:spr

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Güzel cihaz almani tavsiye ederim . Benim mağazada 50 tl indirim çeki ile verilir yani 650 tl

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Tüm yorumculara teşekkür ler cihazı alalı 10 gün oldu bende tüm olumsuz yorumlara rağmen aldım şuana kadar bi sorun yok sadece hoparlör biraz cızırtı yapıyor onu da bilerek aldim kalibrasyon sorunu bende var şarj %100 olmuyor hiç 97 de kalıyor umarım düzeltilir cihazı n11 den 625 e aldım son olarak :)

byAndroid

byAndroid

Üye
Kalibre sorunu herkeste var güncelleme ile duzelecekmis

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
İnş sonuçta güncelleme yı google verecek GM değil o açıdan içim rahat

yunus_ 123

yunus_ 123

Üye
Beyler galeride fotoğrafların hepsi gözükmüyor bende sizde de böyle mi. mesela ekran resimlerini göstermiyo ?

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
Yok bende sorun

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
Bende gm discovery 2 plus var buna guncellemeyi kim veriyor Google mi yoksa Gm mi?

blastx

blastx

Üye
    Konu Sahibi
GM tabiki google un Türkiye de destek verdiği 3 cihaz var LG nexus 4/5 ve GM 4G

want to

want to

Üye
Bende gm discovery 2 plus var buna guncellemeyi kim veriyor Google mi yoksa Gm mi?
GM falan güncelleme veremez telefonun asıl üreticisi olan alcatel verirse öyle verir ancak gm. Birde yazılım ekibim var diyor :P ama boot logosu yapmaktan başka bir işe yaramıyor :D

• Beğen
Tepkiler: Gofrettin115
semihguney

semihguney

Üye
Gençler bende GM 4G aldım. PC'den USB ile internete girmek istiyorum. Nasıl yapılacağını bilen var mı?

Rygebin

Rygebin

Üye
 General Mobile 4G yle ilgili problemleriniz varsa buyrun yardımlaşalım .

{Reklam Amaçlı Değildir . Hatta Reklam Yapanları Sevmem. Bizzat size ben yardımcı olacağım buyrun :) } Bunu 1000 yerede atsam reklam değil yardım edicem söz veriyorum :)

ceza98

Üye
Telefonun inceleme videolarını izledim teli alacaktım ama vazgeçtim çünkü oyun performansı pek iç açıcı değil discovery bile GTA San Andreas ı Medium ayarda oynatırken bu cihaz en düşük ayarlarda bile oynatamıyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt