General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Rygebin

Rygebin

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile 4G Dual Marshmallow (MRA58Y) Stock Rom

Sonunda Dual Stock Rom'u da çıkmış vaziyettedir. @ hocama teşekkür ediyorum romu hazırladığı için..

Marshmallow gelmeyenler de deneyebilirler

1- Romun Kapak Fotoğrafı
2-Romun İçeriği
3-Rom Nasıl Yükleniyor (LUZ59R ile aynı şekilde değil )
4- Rom Linki

Romun İçeriği

Romun toplam boyutu 800 Mb'tır

Hiç bir hatası bulunmamaktadır

Windows 8/10 da durduruldu hatası vermemektedir.

Rom Nasıl Yükleniyor? (Luz59L ile aynı şekilde değil )

1- Bilgisayarınıza ADB&Fastboot minimal tool indirin ve kurun.
2-Minimal Driver'ları da kurun.
3- Telefonunuzda Oem Kilidinin açık ve usb hata ayıklama modu açık olsun. (Ayarlar + Geliştirici Seçeneklerinden açabilirsiniz)
4-Bilgisayarınıza bu paylaştığım flashtool_MRA58Y_dual.rar dosyasını indirin.

5-Ses Açma+ Güç tuşlarıyla telefonu ''general mobile'' yazana kadar bekleyin. Sonra elinizi o tuşlardan çekin.
6- Tekrar power tuşuna basılı tutarken ses açma tuşuna basın.
7- Daha sonra telefonunuzu bilgisayara takın.
8-Ondan sonra "BİLGİSAYARDA" ise .rar dosyasının içindekileri bir klasöre çıkartıp( bilgisayarda bir klasöre çıkarın), rardan çıkan flashtool_MRA58Y_dual.rar dosyasını çalıştırmaktır.

Bunları yaptıktan sonra cihazınız tamamen stock rootsuz ve güncelleme almaya hazır hale gelecektir.

LUZ59R_dual.rar dosyasını aşağıda link bölümünden bulabilirsiniz.

Rom Linki

(Bunu Minimal Tool çalışmassa diye Minimal Tool kurarken yanında her ihtimale karşı kurun. )

UYARI: Bu romdan Cynogen Mod'a kolayca geçebilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: qqqwwweee123 ve Dogus Pertez

tolgakoska27

Üye
kaan hocam romu başarlıyla dediğiniz gibi yaptım herşey oldu ama telefon açıldı android.phone stopped diye bi hata cıkıyo durmadan nolur yardim et sadece ok butonu var altında acil hocamm :( :'(
kaan hocam romu başarlıyla dediğiniz gibi yaptım herşey oldu ama telefon açıldı android.phone stopped diye bi hata cıkıyo durmadan nolur yardim et sadece ok butonu var altında acil hocamm :( :'(

Üst Alt