Hocam sadece geçersiniz dediniz yani dediğinizi tam olarak yaptım 2 3 defa o boot ekranında kaldı açılışta general mobile falan yazdı ama sıkıntı olmadı şimdi bir daha deniyicem
O zaman servise gidecek bunun için üzgünüm. Anlatımda yazdigim gibi Tüm sorumluluk size aittir. Bu arada roma tekrar fix verecektim burayı yazmaya unuttum.
Her yöntem risklidir kuran olduğu gibi olmayanda olacak. Ben bunu anlatımda belirttim.. @Dogus Pertez hocam şikayet ettim ama yanıt alamadım birçok kişinin kurup beğenmesine rağmen bu yorumlar doğru değil ayrıca ettiği küfür forum kurallarına aykırı. Kendi yorumum dahil silinmesini arkadaşa da gerekli islemin yapilmasini araz ederim .
Arkadaşım bn Kaanı birçok forumdan tanıyorum üst düzey olmasa bile bir programcı ona saygı göstermen lazım
Bide adam demiş tüm sorumluluk sizin diye sen hangi forumda gördün sorumluluk bize ait yazısını adamlar uygulamaya bile sorumluluk bize ait değildir diyo bu da rom taş değil
Kaan bişi daha soracam bana güncelleme geldi yüklüyorum support 7 hatası veriyor