Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Genel tercih ismi değiştirme yardım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpWaR24
Üye
Konu Sahibi
Genel tercih ismi değiştirme yardım
Arkadaşlar 5800'da şu tercihlerde cfwlerde bazılarında genel yerine farklı şeyler yazıyor bunu nerden değiştirebilirim genel yada kendimce bişiler yazmak tekrar flaş yapmadan mümkün mü ?
Hiçişleri
Üye
101F8798.txt dosyasında arkadaşım, modifiyeli bi yazılımdan bu dosyayı aç orada görürsün zaten değişmiş ismi, orjinal için orayı " " olarak bırakmalısın.
101F8798.txt dosyasında arkadaşım, modifiyeli bi yazılımdan bu dosyayı aç orada görürsün zaten değişmiş ismi, orjinal için orayı " " olarak bırakmalısın.
Orjinalden değiştirmek istersek Benim Genel ama ismini farklı birşey girmek istiyorum o zaman ne yapmalıyım kaçıncı satırda değişiklik yapmalıyım.
rudeboytr
Üye
Peki bu ssdeki gibi seöbol nasıl koyabiliriz?
izmitli1983
Üye
öncelikle telinin hackli olması lazım sonra 101F8798.txt bu txt dosyasını 10202be9 klasöründen ai tahminimce 5 veya 6cı satırda ilk '' '' olan yere yazı yazacaksın sonra X-plore ile c-private-10202be9 klasörüne atacaksın olmuş demektir
ycl_59
Üye
arkadaşlar yazı tipini değiştirince genel yazan yerin yanındaki nota işareti çarpı oluyor onu nasıl düzeltebilirim veya komple silebilirim