Tuba
Üye
Saygıder üyemize teşekkür ederüz
Ben genel Anlamda söylemiştim Yani forumda olmasa bile tvdede Haberleri izlemiyor galiba
Ben haberleri takip etmem, benim haberlerim takip edilir
Ya aslında iyi o kadar da kötü bakmayın olaya bugün hasteneye 3 kere gidebilirsin paran vardır ücreti karşılayabilirsin ama bunun evliliği var çocuğu var ayrıca yaşlılığı var her zaman sağlığımız yerinde olcak değil ki hastalık bu Allah korusun dert geldi mi geliyor...
bugün bir astım ilacı fiyatı 120 lira ???
Saygıdeğer moderatörüm,öncelikle size Bursa'dan sevgilerimi ve saygılarımı sunuyorum.
<Konuya gelince;sizin durumunuzda olan vatandaşlarımızın yapması gereken tek şey şu,bulunduğunuz bölgedeki SGK veya sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfına gidiyosunuz ve GSS için gelir testi yaptırmak istiyorum diyosunuz.>
Olay bundan ibaret sadece,gözünüzde büyütmenize gerek yok yani;esen kalın saygıdeğer moderatörüm,kolay gelsin
Onun süresi geçmedi mi canımVatana millete hayırlı uğurlu olsun, az sonra gelir tespiti formumu kaymakamlığa teslim etmeye gidiyorum. Bunu yaptırmayan varsa yaptırsın, bugün son gün. Mesai bitimine kadar kaymakamlığa gidin.
Bu resim gerçek miBugün sondu. Mustafa'da ordaydıRezilliğimize bak. Yağmur altında 2 saati geçkin sıra bakledim.
Sende ssk var. Yaptırmayanlar prim ödeyecek mecburen
evet ben telefonumla çektim
Adana insanını merak eden baksın yüzlerinden efkar akıyor. Dert upload keder download .Hayatları 404 not found
O halde tüm ülke bir Adanalı
Deliyi kendi haline bıraktı bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?