slm arkadaslar bende sony ericsson x10 aldim fakat ne nete giriyor ne sözlük yüklemeye calisiyorum olmuyor tel.pc ye bagliyorum cesitli dosyalari gösteriyor ben ne yapmaliyim nasil,nereye,ne indirmeliyim bana yardimci olurmusunuz...arkadaslar adim adim anlatirsaniz sevinirim hani telefonun özellikle biyerine atilmasi gerekiyorsa belirtirseniz sevinirim iyiki varsiniz...
Öncelikle hayırlı olsun.Bikere telefonun yurtdışımı,tekofax garantilimi,yoksa ithalatçı garantilimi.öncelikle ayarlar menüsüne gel.kablosuz denetimleri tıkla.wıfı olan bir yerde ol.(eğer internet paketin yoksa anlatıyorum.)kablosuzu aç.sonra kablosuz ayarları bölümünden gelen ağlardan uygun olanı seç şifreni gir bağlan.ana menüye dön.markete gir(bağlandığına emin ol).öncelikle sd kartını göremn için andexplorer programını kur.daha sonra kolaylık olsun diye uninstaller programını kur.alakasız bişi kurarsan silmen kolay olsun.film falan seredeceksen mvideo kur.browser için skyfrire yada dolphin kur.bunlar ilk aşamada gerekli programlar.yok markete giremiyorumsa,slidesam 3.5 kuracan.bunları telden yapacaksın.eğer pc den sd karat atıp kuracaksan usb ile bağla webden indir sd karta at(apk dosyaları).sonra andexplorer ile sd karta gir ve o attığın dosyayı tıkla.kurar.ok.telefonda hazır gelen wisepilot var.yol bulma programı.açtığın zaman süren başlar.1 aylık kullanımdan sonra kapanır.webde igo ***** li dosyası var.bunu kurarak navigasyonunuda aktif edebilirsin.menüde kullanım klavuzu dosyası var onu tıklayıp okumanı tavsiye ederim.ayarlar simgesinden en sondaki telefon hakkındayı tıkla.pil kullanımına bak.ekran çok sarj yer ayarlarını mutalaka yap.aynı yerde durum sekmesinde telefon çekiyomu çekmiyomu nereye bağlıyım pilim ne kadar kaldı 3g demiyim bakarsın.aynı yerde yazılım güncellme sekmesi var.tıkla,otomotik arama seçili olsun.webe bağlandığında varsa bir güncelleme bilgin olur.menüde uygulamalar var.gir.bilinmeyen kaynaklar seçili olsun.daha fazla ve yerde uygulama indirmeni sağlar.güvenlik riski sana ait.güvenlik segmesine gir desen koy.tavsiye.
Kasım ayı gibi 2.1 güncellemesi gelecek.bunun dışında telefonun müzik sesi kısık,kulaklığı başarılı değil.eğer müzik tutkun varsa iyi bir kulaklık almanı tavsiye ederim.ve attığın mp3 ler kaliteli olsun.wolkman teefonlarındaki başarı yok çünkü.Bu arada atacağın dizi,film v.b uygulamalar için bilgisayarında imtoo programı olsun.herşeyi herşeye çeviriyor.zevkine göre elindeki arşivi bu programla düzenleyip telefona atabilirsin.
Umarım faydalı olmuştur herkese..
Sevgiler
murat