Gençtarife ile ilgili sorun yaşıyorum Yardımcı olursanız mutluluk duyarım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emclord00

Üye
    Konu Sahibi
Gençtarife ile ilgili sorun yaşıyorum Yardımcı olursanız mutluluk duyarım
arkadaşlar herkeze kolay gelsin hayırlı sabahlar uyumadan mesaj bırakayım sabaha cevap gelir diye düşündüm :)
sorunumu şöyle acıklıyayım ben hemen benim 2 tane türcell hattım var fakat 1 i geçntürcelli benim tc'em üzerine şimdi bana 15dksı 50 kurus cok güzel ama aylık 20 saat yetmiyor kız arkadasımla konustugum için gençtarifeler narda yapamıyor sıkıntı yaşıyorum . 2. hattımı devreye sokacagım bu yüzden şimdi sorum şu benim kısacası aynı tc den 2. türkcell hattımıda genç tarife yapabilirmiyim sorum bu arkadaslar umarım olur ve şöyle bişey var 2. türcell hattım dedemin üstüne kayıtlı bana bu konuda bilgi verebilirseniz memnun olurum teşekkürler.

asigsasi

asigsasi

Üye
Kendi üzerine genç tarife kayıtlı ise başka yapamazsın fakat yaşı 24 ün altında olan bir başkasının üzerinde kayıtlı yok ise o zaman olur.

emclord00

Üye
    Konu Sahibi
tamam fakat hat dedemin üstüne arkadas olayını hallederim sorun değil de tc den aile bağına bakıolar diye sanıyodum . yanılmısım dediğiniz gibi yaparım saolun

omerynd

omerynd

Üye
hattın kimin olduğunun bir önemi yok. Gerekli yaş aralığındaki herhangi birinin adına abone olabilirsiniz

bull_king

Üye
12 yaş ile 25 ayaş arasında bir arkadasını kimliği ile götür t.i.m mağzasına hattın kullanıcısı olarak ilem yaptır.

beckhamxd

beckhamxd

Üye
GençTarife'liler Nar Kampanyasından yararlanabiliyor.Ramazan boyunca Nar yapıldıgında Akşam 22:00'dan sabah 10:00'a kadarda 5000Dk görüşme imkanı veriyor.Şuan ben kullanıyorum.

Tarifem : Genç tarife

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt