DDorlion Üye Konu Sahibi Valla Burdakilerden Bakarak Kendi 100 Şeyimi Yazıcam Ve Gençliğim Boyunca Uygulamaya Çalışcam Başka Yokmu Konuya Bakana Bak Cevap Sayısına Bak :/
Valla Burdakilerden Bakarak Kendi 100 Şeyimi Yazıcam Ve Gençliğim Boyunca Uygulamaya Çalışcam Başka Yokmu Konuya Bakana Bak Cevap Sayısına Bak :/
Turan Üye coolasker54' Alıntı: Çok yaratıcısın. 1000 metreden paraşütsüz atlamayı dene ilk bence Genişletmek için tıkla ... İleride yurtdısına yerlesebilirsem yapacaklarımdan bırıde ucaktan atlamak olacak. Televızyondan gordugum kadarıyla cok guzel bir şey. : :
coolasker54' Alıntı: Çok yaratıcısın. 1000 metreden paraşütsüz atlamayı dene ilk bence Genişletmek için tıkla ... İleride yurtdısına yerlesebilirsem yapacaklarımdan bırıde ucaktan atlamak olacak. Televızyondan gordugum kadarıyla cok guzel bir şey. : :
DDorlion Üye Konu Sahibi Turan' Alıntı: İleride yurtdısına yerlesebilirsem yapacaklarımdan bırıde ucaktan atlamak olacak. Televızyondan gordugum kadarıyla cok guzel bir şey. : : Genişletmek için tıkla ... ben kalpten giderim heralde parasut acilmazsa korkusuyla
Turan' Alıntı: İleride yurtdısına yerlesebilirsem yapacaklarımdan bırıde ucaktan atlamak olacak. Televızyondan gordugum kadarıyla cok guzel bir şey. : : Genişletmek için tıkla ... ben kalpten giderim heralde parasut acilmazsa korkusuyla
Turan Üye DDorlion' Alıntı: ben kalpten giderim heralde parasut acilmazsa korkusuyla Genişletmek için tıkla ... Öyle bir risk de var
DDorlion' Alıntı: ben kalpten giderim heralde parasut acilmazsa korkusuyla Genişletmek için tıkla ... Öyle bir risk de var
DDorlion Üye Konu Sahibi kurtay1' Alıntı: eski sevgilinizin düğününe gidip takı sırasında ben önceden takmıştım diyip kaçmak Genişletmek için tıkla ... )))) cok iyi ama olmeden cikabilene )
kurtay1' Alıntı: eski sevgilinizin düğününe gidip takı sırasında ben önceden takmıştım diyip kaçmak Genişletmek için tıkla ... )))) cok iyi ama olmeden cikabilene )
Marco Laren Üye Aslinda ilk ucakla amerikaya gitmek isterdim ama imkansiz . Cunku ilk ucak 100 yil once yapildi
mhmtkrtp Üye Kameralar karşısında yanımdaki arkadaşa slm söylemek isterdim ki kamera görünce birilerine slm gönderme çabası içine girenlerin ne kadar saçma bişey yaptıklarını anlasınlar.
Kameralar karşısında yanımdaki arkadaşa slm söylemek isterdim ki kamera görünce birilerine slm gönderme çabası içine girenlerin ne kadar saçma bişey yaptıklarını anlasınlar.
Jan Üye 1– namaz kılmak 2–namaz kılmak 3–namaz kılmak 4–namaz kılmak 5–namaz kılmak .. .. .. 99–namaz kılmak 100– namaz kılmak ve kıldırmak tabi bunları ihtiyarlanınca değil gençken yapmak icab eder..
1– namaz kılmak 2–namaz kılmak 3–namaz kılmak 4–namaz kılmak 5–namaz kılmak .. .. .. 99–namaz kılmak 100– namaz kılmak ve kıldırmak tabi bunları ihtiyarlanınca değil gençken yapmak icab eder..