H0lligan
Üye
tamam bak sen yazdin demiyom yazanlar oyuzden yapiyor diyorum bunu ne amacla sana gonderdiklerini anlatiyorum sadece sen de bilincsizce buraya attin yani istersen takma mesajlari amacim kotu degildiBunu ilgi çekmek için mi yazdım mesela ben? Az önce yazdım, tekrar yazıyorum: "Bedduayi ben etmedim"...
Gönderen çok yakın bir arkadaşım ve böyle bir amacı olmadığından eminim. İnsanları primci, bedduacı diye yaftalamak çok kolay. Burada bir suçlu varsa mesajı ilk atan kişidir. Ha onun da suçu yoksa ben de su an kul hakkına girmiş oldum. Allah affetsin diyemeyecegim çünkü Allah kul hakkıni affetmiyor.tamam bak sen yazdin demiyom yazanlar oyuzden yapiyor diyorum bunu ne amacla sana gonderdiklerini anlatiyorum sadece sen de bilincsizce buraya attin yani istersen takma mesajlari amacim kotu degildi
Hocam valla korkuyorum okurken onları aklıma takılıyoöyle mesajları eskiden facebook'ta yorum olarak atıyorlardı
şöyle böyle bir olay yaşanmış, bu mesajı 15 yere yorum olarak at yoksa seni bu gece beyaz kıyafetli kız seni bıçakla öldürmeye gelir.
biliyorum onları. o tür şeylere hiç itibar etmedim. ama burada bir hayır işi var gibi geldi bana. dediğin mesajlar amaçsız ama bunun bir amacı var.öyle mesajları eskiden facebook'ta yorum olarak atıyorlardı
şöyle böyle bir olay yaşanmış, bu mesajı 15 yere yorum olarak at yoksa seni bu gece beyaz kıyafetli kız seni bıçakla öldürmeye gelir.
Hocam valla korkuyorum okurken onları aklıma takılıyoöyle mesajları eskiden facebook'ta yorum olarak atıyorlardı
Valla ne yalan söyliyim bende korkuyordum okuyuncaHocam valla korkuyorum okurken onları aklıma takılıyo. Bu arada şurya gelirken tüm yorumları okudum parmak kaslarım ağrıdı var mı çözümü
Yani amaç iyi dua okuyun diyor ama okumazsan şöyle böyle olursun tarzı yazılar kötübiliyorum onları. o tür şeylere hiç itibar etmedim. ama burada bir hayır işi var gibi geldi bana. dediğin mesajlar amaçsız ama bunun bir amacı var.
Evet, katılıyorum.Valla ne yalan söyliyim bende korkuyordum okuyunca
Yani amaç iyi dua okuyun diyor ama okumazsan şöyle böyle olursun tarzı yazılar kötü
dedigim gibi bunu zincir haline getirmisler o yakin arkadasinda bilincsiz davranmis olabilir cok takmayin bunlari gelirsede okuyun fatihanizi gondermeyin. hem prim olmasa bile beddua okunuyor beddua yida cikarip gonderebilirsin ve desteklemek icin sunuda eklim neden 17 ? annemede aynisi geldi onda da 17 ne dir bu 17 sence gercekden eger amaclari gercekden iyi birsey olsaydi (bence) gonderebildiginiz kadar gonderin denmezmiydi kimseyi kucumsemek kimseye laf dokundurmak icin soylemiyorum bunlari sadece dusuncelerimi soyluyorum atan kisininde niyeti iyi ise yanlis yapmissin beddua iyi bir sey degil diyip gonderirsiniz uyarirsiniz hem sevap da alirsiniz musluman muslumani uyarmali sonucdaGönderen çok yakın bir arkadaşım ve böyle bir amacı olmadığından eminim. İnsanları primci, bedduacı diye yaftalamak çok kolay. Burada bir suçlu varsa mesajı ilk atan kişidir. Ha onun da suçu yoksa ben de su an kul hakkına girmiş oldum. Allah affetsin diyemeyecegim çünkü Allah kul hakkıni affetmiyor.
Atan kişiyi bulsam ona laflar hazırladım...dedigim gibi bunu zincir haline getirmisler o yakin arkadasinda bilincsiz davranmis olabilir cok takmayin bunlari gelirsede okuyun fatihanizi gondermeyin. hem prim olmasa bile beddua okunuyor beddua yida cikarip gonderebilirsin ve desteklemek icin sunuda eklim neden 17 ? annemede aynisi geldi onda da 17 ne dir bu 17 sence gercekden eger amaclari gercekden iyi birsey olsaydi (bence) gonderebildiginiz kadar gonderin denmezmiydi kimseyi kucumsemek kimseye laf dokundurmak icin soylemiyorum bunlari sadece dusuncelerimi soyluyorum atan kisininde niyeti iyi ise yanlis yapmissin beddua iyi bir sey degil diyip gonderirsiniz uyarirsiniz hem sevap da alirsiniz musluman muslumani uyarmali sonucda
İdare eder be. Sende ne gibi havadisler var?Naber genç
uzun süre oldu onları görmeyeli bi ara ''beni cinler öldürdü eğer saat 9'a kadar bunu 15 yere gönderirsen sevdiğin bir haber alırsın göndermezsen evine gelir senide bıçaklarım'' böle birşeyler de görüyordum.öyle mesajları eskiden facebook'ta yorum olarak atıyorlardı
Nasılsınız hocam?aleykum selam mübarek
aleykum selam mübarek
hamdolsun iyidir sizi sormali efenimNasılsınız hocam?
Bizler de iyiyiz, sağlığınıza duacıyız efenim.hamdolsun iyidir sizi sormali efenim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?