H0lligan
Üye
Mesajın bulundu ! 5. sayfadaMesajım bulunsun
Mesajın bulundu ! 5. sayfadaMesajım bulunsun
ne yazdım kialinti diye bildirim geldi![]()
ne yazdım ki

sana sormaline yazdım ki
beddua dönür dolaşır seni bulur zaten okumak isteyen herkes okumuşdur prim e giriyor bu tarz şeyler sana tavsiyem mesajı degistir hos degil beddua okumakSenden bir ricam var. Şehit olan askerlerimize 1 fatiha oku ve bu mesajı 17 kişiye yolla. Eğer mesaj gönderme imkanın var da göndermiyorsan yüce (RABBİM) seni 1 fatihaya muhtaç eylesin. Bana da böyle geldi. Kusura bakma...
Bedduayi ben yazmadımki mesaj bu şekilde geldibeddua dönür dolaşır seni bulur zaten okumak isteyen herkes okumuşdur prim e giriyor bu tarz şeyler sana tavsiyem mesajı degistir hos degil beddua okumak
Prim derdinde değildim, olmadım ve olmayacağım. Sadece üzerimdeki yükü atmak için gelen yazıyı olduğu gibi kopyalayıp yapıştırdım.bu tarz seylere itibar etme bence bunlarla kimse yukselmedi/kimse alcalmadi olmayacakdir da sosyal medyada bi cesit ses duyurma prim hareketidir hep like almak icin kullaniyorlar (sana primci demedim sadece bunun amacini anlatmak istiyorum yanlis anlama yaniBedduayi ben yazmadımki mesaj bu şekilde geldiPrim derdinde değildim, olmadım ve olmayacağım. Sadece üzerimdeki yükü atmak için gelen yazıyı olduğu gibi kopyalayıp yapıştırdım.
)like almak için olsa durum olarak paylaşilirdi diye düşünüyorum. mesaj olarak geldi bana.bu tarz seylere itibar etme bence bunlarla kimse yukselmedi/kimse alcalmadi olmayacakdir da sosyal medyada bi cesit ses duyurma prim hareketidir hep like almak icin kullaniyorlar (sana primci demedim sadece bunun amacini anlatmak istiyorum yanlis anlama yani)

yapiyorlar isde bunu bu sadece ilgi cekmek icinlike almak için olsa durum olarak paylaşilirdi diye düşünüyorum. mesaj olarak geldi bana.![]()
beddua yi akli basinda [dini somurge amacli kullanmayan] insanlar edermi hic ? akil isi degil yani edeceginiz en guzel beddua ALLAH seni cennetine hapsetsin olsun 
Bunu ilgi çekmek için mi yazdım mesela ben? Az önce yazdım, tekrar yazıyorum: "Bedduayi ben etmedim"...yapiyorlar isde bunu bu sadece ilgi cekmek icinbeddua yi akli basinda [dini somurge amacli kullanmayan] insanlar edermi hic ? akil isi degil yani edeceginiz en guzel beddua ALLAH seni cennetine hapsetsin olsun
![]()