Gencer: Beşiktaş aradan çıksın!

Sponsorlu Bağlantılar

Baskentliia

Baskentliia

Üye
    Konu Sahibi
Gencer: Beşiktaş aradan çıksın!



Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, PSV'de forma giyen 'un transferinin 'ın devreye girmesiyle tıkanma noktasına geldiğini söyleyerek sitemde bulundu.Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Atiba ile yaptıkları görüşmelerde iki defa sona geldiklerini ancak birtakım sorunlar nedeniyle bir türlü mutlu sona ulaşamadıklarını ifade etti.
İspanyol takımı Sevilla, Yunanistan'dan Olimpiyakos ve Panathinaikos, Hollanda ile İngiltere liglerindeki takımların da oyuncuyla ilgilendiğini bildiklerini anlatan Gencer, Atiba'yı Türkiye'ye gelmesi konusunda ikna ettiklerini daha sonra oyuncu ile görüşen diğer takımlardan kaynaklanan maddi sorunlar yaşadıklarını kaydetti.
Gencer, ''Biz bu maddi sorunların diğer takımların da girdiği transfer çalışmalarından kaynaklandığını düşünüyorduk. Dün akşam 22.00 itibarıyla Atiba son kararını kulübümüze açıklayacaktı. Futbolcunun Antalyaspor'u değil de başka bir kulübü tercih ettiği yönünde haber aldık. Bu kulübün kim olduğunu öğrendik ki maalesef günlerdir bizimle oyuncuyu karşı karşıya getiren kulübün olduğu ortaya çıktı. Gündüz kulübü yöneticileriyle yaptığım görüşmede Atiba'nın transferinin gündemlerinde olmadığını söylediler. Daha önce gündemlerinde olduğunu ancak kendileri için kapandığını belirterek 'Antalyaspor'a hayırlı olsun' dediler. Daha sonra geç saatlerde bu kulübün olduğunu üzülerek duyduk'' diye konuştu.
'BEŞİKTAŞ'A TRANSFERİ YÖNETİM DEĞİL BILIC YAPIYOR'
Bu durumu telefonla arayarak, kulüp yöneticileriyle paylaştığını vurgulayan Gencer, şunları söyledi:
''Bana transferi Bilic yapmış olabilir dediler. Demekki gibi bir camiada bu kadar yönetim, bu kadar kişi varken transferi hoca yapıyor. Transfer görüşmelerinden kendilerinin haberlerinin olmadığını ve Bilic tarafından transferin yapılabileceği söylendi ve biz üzüldük. Atiba'yı 'ın alacak olduğunu bilseydik biz devreden çıkardık. Çünkü bir futbolcunun maliyeti iki Türk takımının birbirine girmesiyle yükseldi. Bu durumun hem Türk ekonomisi hem de Türk takımlarına zararı oldu, ülkemiz için de iyi olmadığını üzülerek söylüyorum. Bunlar tabiki bir duyum. Yarın daha da netlik kazanacak.''
'' bu durumu ne kadar Bilic'in üzerine atsa da yarın her şeyin gerçek yüzü ortaya çıkacak, bu hoş değil'' diyen Gencer, iki defa transferde bitme noktasına geldiklerini ve hatta transfere bitti gözüyle baktıklarını ifade etti.
'ANTALYASPOR KÜÇÜMSENEMEZ'
Gencer, şunları kaydetti:
'' ya devreden çıkacak veya 'a oyuncu imza atarsa transferde fiyat yükselmesine neden olan kulübün kim olduğu çok net açıklanmış olacak. Biz oyuncunun fiyatının yükselmesine Yunan takımlarının neden olduğunu düşünüyorduk. Bu kadar dostluklarımız, karşılıklı alışverişimiz olan bir kulüp ile Atiba yüzünden karşı karşıya gelmemiz çok üzücü. kulübü asbaşkanı ile görüştüm. O da kamptaki yöneticilerle görüşüp 'bizim haberimiz yok, hoca transferi yapmış olabilir' demesi ne kadar kaçamak bir cevap olduğunun göstergesi. Oyuncunun menejeri ile de görüştüm ve bana kulübün olduğunu iletti. 'a evet dediklerini söylediler. , bugün bir açıklama yapılmaması yönünde futbolcudan söz almış. Kulüp olarak açıklama yapacaklarını iletmişler. Bizim bu kadar rahat herkese ulaşamayacağımızı sanıyorlar. Antalyaspor'u basite alıyorlar galiba. Antalyaspor'un basite alınmayacak bir kulüp olduğunu zamanla herkes öğrenecek.''
Kulübü Asbaşkanı Deniz Atalay, Kanadalı futbolcu 'un transferinin gündemlerinden çıkarıldığını yazılı açıklama ile kamuoyuna duyurmuştu. Bunun üzerine Medical Park Antalyaspor Kulüp Başkanı Gencer, 'ın oyuncuyu transfer gündeminden çıkarması üzerine oyuncu ile görüşmelere başladıklarını kamuoyu ile paylaşmıştı.
 
Dracule Mihawk

Dracule Mihawk

Üye
ilk defa duyuyorum bu adamla ne işimiz var acaba :D
 


Üst Alt