Genc007

Sponsorlu Bağlantılar

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
Genc007
@Genc007 Son açtığım 2 konuyu sağlık bölümüne taşımışsın. Bu konularda sağlık ile ilgili açıklama değil, yeni bir buluştan ve geliştirilen formulerden bahsediliyor. Bir dahaki sefere konu başlığına göre taşıma işlemi yapma, önce oku sonra taşırsın. @Ozan @Buğra

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Baydırman

Baydırman

Baydırman

Moderator
Kardeşim konuları okudum. Bilimsel araştırma ama sağlıkla alakalı gibi daha çok o yüzden taşıdım.

Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
Kardeşim konuları okudum. Bilimsel araştırma ama sağlıkla alakalı gibi daha çok o yüzden taşıdım.
Tamamen sağlıkla ilgili olsa o bölüme açarım dimi? Demek ki iyi okumamışsın. Konularda buluşlardan ve araştırmalardan bahsediliyor.

• Beğen
Baydırman

Baydırman

Moderator
Ozan

Ozan

Admin
Yöneticiler birbirlerinin konularına müdehale ederken 2 kez düşünmeli arkadaşlar, çünkü her birinizi zaten hangi konunun nereye açılacağını bildiğinizi düşünerek yönetime dahil ediyoruz. O yüzden genelde diğer yöneticinin konusuna müdehale etmek gerekiyorsa önce kendisine özelden sorabilirsiniz. Yönetim her zaman kendi içinde kontak halinde olabilmeli.

• Beğen
Tepkiler: TheNightMare., Baydırman ve Eren Değerli
Eren Değerli

Eren Değerli

Moderator
    Konu Sahibi
Yöneticiler birbirlerinin konularına müdehale ederken 2 kez düşünmeli arkadaşlar, çünkü her birinizi zaten hangi konunun nereye açılacağını bildiğinizi düşünerek yönetime dahil ediyoruz. O yüzden genelde diğer yöneticinin konusuna müdehale etmek gerekiyorsa önce kendisine özelden sorabilirsiniz. Yönetim her zaman kendi içinde kontak halinde olabilmeli.
%100 Katılıyorum

• Beğen
MAERKEK

MAERKEK

Moderator
Olabilir böyle vakalar karar vermeden önce özelden mesaj göndermek daha iyi olacaktır.

• Beğen
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Yönetici arkadaşlarımız @Ozan Beyin de dedigi gibi, Daima iletişim dahilinde olmalı.

• Beğen
Takipçi Satın Al

Üst Alt