AIS
Üye
Kestim dedim intihar ettim demedimTamam. Artık yazma. Öldün.
Kestim dedim intihar ettim demedimTamam. Artık yazma. Öldün.
Kestiğin adamlar yaşayacaksa sen nasıl testeresin broKestim dedim intihar ettim demedim
Ben kesmiyorum kardeş kendileri kesiyorlar. Ve yaşamak hakkı var. Yaşa ve ölKestiğin adamlar yaşayacaksa sen nasıl testeresin bro
Evet İntiharda Haram.Ebedi Cehenneme Gidersiniz.Ayetle Sabittir.Kestim dedim intihar ettim demedim
EyvallahEvet İntiharda Haram.Ebedi Cehenneme Gidersiniz.Ayetle Sabittir.
Vur hocam vur.Evet İntiharda Haram.Ebedi Cehenneme Gidersiniz.Ayetle Sabittir.
O zaman sen testere değilsin. Gazoz açacağı felan olabilirsin.Ben kesmiyorum kardeş kendileri kesiyorlar. Ve yaşamak hakkı var. Yaşa ve öl

Eyvallah
Klibi İzlemeyin YalnızVur hocam vur.
O zaman sen testere değilsin. Gazoz açacağı felan olabilirsin.![]()
Hocam bu neMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Klibi İzlemeyin Yalnız
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Testere katil değilVur hocam vur.
O zaman sen testere değilsin. Gazoz açacağı felan olabilirsin.![]()

Klibi İzlemeyin Yalnız

İntihar Dedik Napıyomuşuz Bi Daha Yapmıyomuşuz İşte Şarkıda Geçiyor Sizlere Gelsin EfenimHocam bu ne![]()

Şahitsiz Olmaz Bu İşler Testereye İftira Atmiş Olursunuz Sonra Sırlar Dünyasına Konu Olursunuz Bak Uyarmadı DemeyinTestere katil değil
![]()

Hocam testere diye kendine diyo arkadaş. Siz bizim gibi malayani işlerle uğraşmayın. Kaçın kurtarın kendinizi.İntihar Dedik Napıyomuşuz Bi Daha Yapmıyomuşuz İşte Şarkıda Geçiyor Sizlere Gelsin Efenim
Şahitsiz Olmaz Bu İşler Testereye İftira Atmiş Olursunuz Sonra Sırlar Dünyasına Konu Olursunuz Bak Uyarmadı Demeyin![]()
Kendimi Kaçırıp Tarihemi GireyimHocam testere diye kendine diyo arkadaş. Siz bizim gibi malayani işlerle uğraşmayın. Kaçın kurtarın kendinizi.

Kaçırın mı demişimKendimi Kaçırıp Tarihemi Gireyim![]()

Demedin YazdınKaçırın mı demişim![]()

Aaaaa. İftiraaaaa.Demedin Yazdın![]()
deneme

Çakma değil jigsaw değilim çünküçakma testere![]()
Sus pislikÇakma değil jigsaw değilim çünkü