Genç yıldızlar böyle yıkıldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genç yıldızlar böyle yıkıldı
Nijerya'da düzenlenen U-17 Dünya Kupası'nda ülkemizi başarıyla temsil eden millilerimiz, Kolombiya'ya penaltılar sonunda elenerek dramatik bir şekilde turnuvaya veda etti. Maçın 20. dakikasında Muhammet Demir'in golüyle 1-0 öne geçen genç yıldızlar, 90. dakikada Jorge Luis Ramos'un golüne engel olamayınca maç penaltılara gitti. Penaltılar sonunda ise gülen taraf 5-3'le Kolombiya oldı.

Tepkiler: Uzmandede
Maçı bir kısmını canlı izleme fırsatım oldu.Dakika 82 babam"Hadi dayanın son dakikalar"Cümlesini kurdugunda içimden"Milli takımın 85+ gol yeme alışkanlığı var bu alışkanlık eşekliğe döndü.Acaba bu hastalık bunlarda da varmı?".Diye sordum kendi kendime çok değil 4-5 dakika sonrada öğrenmiş oldum bunlarda 85+ eşekleri çıktı zaten ondan sonra bu maç penaltılara gider colombiya çok diri biizmkiler penaltıda boyun eğer izlemeye gerek yokd edim bırkatım.Şimdi, çogunuz öfkeleneceksiniz.Tamam euro 2008 de son dakikalarda 3 maç çevirdik ama unutmayın yine son dakika golü ile finalden olmuştuk.Dünya kupası elemelerini hatırlayın 90+ golü ile İspanyaya ve kim ne derse desin dünya kupasına gidemedik, boyun eğdik.ve daha niceleri...Klüpleri araya hiç katmıyorum bile.Birkeresinde yine bahsi geçmişti yine söylüyorum sadece milli takımların 85+ dakikalarinda yediği golleri toplam yediği gollerin yüzde kaçına denk geliyor acaba?

Ben maçı izleyemedim ama izlemiş kadar oldum saol

Ney imzamı oda neyin nesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...