Genç yıldızlar böyle yıkıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pegasus™

Pegasus™

Üye
Genç yıldızlar böyle yıkıldı
Nijerya'da düzenlenen U-17 Dünya Kupası'nda ülkemizi başarıyla temsil eden millilerimiz, Kolombiya'ya penaltılar sonunda elenerek dramatik bir şekilde turnuvaya veda etti. Maçın 20. dakikasında Muhammet Demir'in golüyle 1-0 öne geçen genç yıldızlar, 90. dakikada Jorge Luis Ramos'un golüne engel olamayınca maç penaltılara gitti. Penaltılar sonunda ise gülen taraf 5-3'le Kolombiya oldı.

• Beğen
Tepkiler: Uzmandede

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Maçı bir kısmını canlı izleme fırsatım oldu.Dakika 82 babam"Hadi dayanın son dakikalar"Cümlesini kurdugunda içimden"Milli takımın 85+ gol yeme alışkanlığı var bu alışkanlık eşekliğe döndü.Acaba bu hastalık bunlarda da varmı?".Diye sordum kendi kendime çok değil 4-5 dakika sonrada öğrenmiş oldum bunlarda 85+ eşekleri çıktı zaten ondan sonra bu maç penaltılara gider colombiya çok diri biizmkiler penaltıda boyun eğer izlemeye gerek yokd edim bırkatım.Şimdi, çogunuz öfkeleneceksiniz.Tamam euro 2008 de son dakikalarda 3 maç çevirdik ama unutmayın yine son dakika golü ile finalden olmuştuk.Dünya kupası elemelerini hatırlayın 90+ golü ile İspanyaya ve kim ne derse desin dünya kupasına gidemedik, boyun eğdik.ve daha niceleri...Klüpleri araya hiç katmıyorum bile.Birkeresinde yine bahsi geçmişti yine söylüyorum sadece milli takımların 85+ dakikalarinda yediği golleri toplam yediği gollerin yüzde kaçına denk geliyor acaba?

Uzmandede

Uzmandede

Üye
Ben maçı izleyemedim ama izlemiş kadar oldum saol

Ney imzamı oda neyin nesi :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...