genc tarifeliyim bir sorunum var

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
genc tarifeliyim bir sorunum var
genc tarifeliyim ancak bazen 0.50 kurus gittikten sonragun boyu internete bedava girebiliyorum 50mb a kadar ama bazen gereksiz yere para gidiyor internet sayac programim bile var yani limiti asmiyorum mesela bir gun sabah internete girdim belli bir muddet takildiktan sonra internetten ciktigimda 0,50 kurusumun gitmesi gerekirken 1,50 liramin gittigini gordum ve bir anlam veremedim bunu sadece bir kere degil cogu kez de yasadim neden boyle yapiyor bu turkcell ayni sorunu yasayan baskalari varmi

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Yanlış bilgilendirme olmasın ama bu bahsettiğin kampanya 30 TL yükleme karşılığında geçerli oluyor.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
yok kardes genc tarifeli oldugum ici 0,50 kurus gittiginde tum gun 50mb bedava internete giryorsun ama benm anlamadigim bu bazen oluyo ama bazende bedava girmem gerekirken limitim de dolmamasina ragmen gereksiz yere param gidiyo 1 tl ,1,50 tl gibi..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bilgisayardan giriyorsanız, bilgisayarınızdaki bazı programlar interneti kullanabilir. Cepten giriyorsan bi tahminim yok. :hmmm

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Program gerçeği yansıtmayabilir.

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
Program gerçeği yansıtmayabilir.
öyle diyosunda birkere gece 1 de 0'dan internete girdim sonra cıktım 0.50 kurus gitti bundan sonra gün sonuna kadar bedava olması gerekiyordu ama sonra birdaha girdigimde bu seferde 1 tl gitti

gogis

gogis

Üye
facebook için ayrı bir 50 kuruş gidiyor :)

Eric_draven

Üye
o kampanya ayda 30 tl yükleyen için ayrıca 50 kuruş değil 1 tl ve sadece 50mb

uribaju

uribaju

Üye
    Konu Sahibi
o kampanya ayda 30 tl yükleyen için ayrıca 50 kuruş değil 1 tl ve sadece 50mb
hayır kardeş yanılıyorsun ben 20tl yüklememe ragmen oluyordu kampanya ayrıca 50 kuruş gidiyordu günlük 50mb bu şekilde bayagı kullandım ama daha sonra kafaya göre gitmeye başladı .şuan için sorun yok yani çözdüm gibi bağlantıları devre dışı bırakıyorum kullanmadığım zaman ..

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Arkadaşım sorunun cevabı budur ;

Gençlere Günde 50 kuruşa Facebook Kampanyası, günde 50 kuruştan sonra gün sonuna kadar Facebook’un bedava, diğer tüm siteler için ise günde 50 kuruştan sonra 50 MB internetin ücretsiz ve kayıt, yükleme şartı olmadan kullanabileceğiniz bir kampanyadır.

Kampanyadan kayıt ve yükleme şartı olmadan tüm Hazır Kartlı gençTarifeli müşterilerimiz faydalanabilirler.

Cep telefonunuzdan Facebook’a girmeniz yeterli.

Kaynak: ani burdan da anlaşılacağı gibi Facebook için ayrı 50 Krş. Diğer siteler için ayrı 50 krş kesiyor. Facebookta 50 krş kesildiğinde gün sonuna kadar SADECE Facebook ücretsiz oluyor ayrıca başka bir siteye girerseniz yine 50 Krş kesiliyor ve diğer sitelere girebilmeniz için gün sonuna kadar 50MB internet kazanıyorsunuz.

ilo53

ilo53

Üye
Pekı 3tl ye facebook paketı aldım dıger sıtelere gırsem 50kurusmu kesılcek :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt