Genc nar paketi 100tl - ister konus ister mesajlas

Sponsorlu Bağlantılar

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Genc nar paketi 100tl - ister konus ister mesajlas
gençTarifede sadece 20 TL karşılığında her yöne 30 gün boyunca hem
konuşurken hem de mesajlaşırken kullanabileceğin 100 TL kazan! Üstelik paketin kendi tarifenden
düşecek! Kolay kolay bitmeyecek!

Genç Nar paketinden bireysel Hazır Kartlı gençTarife aboneleri 30 Nisan 2011'e kadar yararlanabilir. Paketi satın almak için GENCNAR yazıp 2222'e kısa mesaj göndermek yeterlidir. Paket başvurusu sonrasında yeterli bakiyen varsa hattından 20 TL düşecek ve karşılığında 100 TL yüklenecektir. Paketin hattina tanımlandığında kısa mesajla bilgilendirileceksin. Paketindeki 100 TL'yi 30 gün boyunca yurtiçi her yöne
konuşurken ve mesajlaşırken kullanabilirsin. 100 TL tarifenin ücretleri ve ücretlendirme periyoduyla ücretlendirilecektir. Kampanyaya katılımı için gönderilen SMS ücretsizdir.

AYRINTILAR

Genç Nar Bakiye ve Bitiş Tarihi Sorgulama Paketinden kalan bakiyeni ve hangi tarihe kadar
kullanabileceğinizi *123*150# tuşlayarak ücretsiz olarak öğrenebilirsin. Paketin kendi tarifenden ücretlenecektir, tarifendeki 15 dakikası 50 kuruşa indirimli konuşma, aynı takvim ayı içinde 800 dakika için geçerlidir, paketten 15 dakikası 50 kuruşa yaptığın görüşmeler 800 dakika içinde sayılmaktadır . Takvim ayı içinde Turkcelliçi 15 dakikası 50 kuruşa indirimli konuşabileceğiniz kaç dakikanız kaldığını *456*5# tuşlayarak öğrenebilirsin. Ücretlendirme Periyodu Genç Nar paketi ile kazandığınız TL, kendi tarifenizin ücret ve ücretlendirme periyodu ile düşer. Tarife Değişikliği Tarife değişikliklerinde Genç Nar bakiyenizi kullanmaya devam edebilirsiniz. Ödemeli Arama & Konferans görüşme Paketinizi ödemeli arama ve konferans görüşmede kullanabilirsiniz. Numara Değişikliği & Devir Numara değişikliği ve devirde Genç Nar paketindeki bakiye sıfırlanır. Turkcell kampanya tarih ve koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar. Özel servis numaralarının ücretlendirilmesi Yarışma servisleri, sohbet hatları, bilgi ve danışma numaraları, Turkcell Müşteri Hizmetleri, tüm katma değerli hizmet sunulan numaralar ve özel servis numaralarına doğru yapılan arama ücretleri yararlanmakta olduğunuz tarifedeki ücretlendirmelerden farklıdır, tarifenizde belirtilen ücretler veya var ise ücretsiz görüşme süreleri bu servisleri kapsamamaktadır. Genç Nar paketindeki TL bakiyesi müşteri hizmetleri numaraları, FCT, Kıbrıs , yurtdışı aramaları ve özel servis numaraları, Kıbrıs , yurtdışına atılacak SMS'ler için kullanılamaz. Vergilerde ve/veya mevzuat gereğince ilgili kurumlara yapılması gereken ödemelerde meydana gelecek artışlar ile kamu kurum ve kuruluşlarının işlem ve kararları nedeni ile yapılması gereken tarife değişiklikleri, tarifelere aynen yansıtılacaktır .

SORULANKAR

Genç Nar paketimdeki TL'mi transfer edebilir miyim? Genç Nar paketinden kazandığınız TL transfer edilemez. Genç Nar paketimi görüntülü konuşmada da kullanabilir miyim? Yurtiçinde yapacağınız görüntülü konuşmalarda da kullanılabilirsiniz. Aynı ay içinde birden çok kez Genç Nar paketi alabilir miyim? Hayır , aynı anda birden fazla Genç Nar paketi alınamaz. gençTarifeliyim, 20 TL yükledim, Genç Nar paketi aldığımda nasıl ücretlendirileceğim? 20 TL karşılığında Genç Nar paketini alırsan, hattından 20 TL düşer ve karşılığında 100 TL yüklenir. Bu 100 TL, Turkcelllilerle konuşurken 15 dakikası 50 kuruş , diğer yönlerle konuşurken dakikası 40 kuruş yani gençTarifede 20 TL yüklediğinde geçerli olan ücret ile ücretlendirilir. 100 TL ile sms atmak istediğinde ise 1 SMS 40 kuruş olarak ücretlendirilir. Aynı ay içinde hem Genç Nar paketini hem de diğer Aylık Nar paketlerini alırsam hangisini öncelikli kullanırım ? Önce AYLIK 100 paketinden kalan bakiyeni ; sonra AYLIK 150
paketinden kalan bakiyeni sonrasında da Genç Nar bakiyenizi kullanırsınız. Otomatik yenilenen aylık NAR paketin var ise bunlar Genç NAR paketine göre önceliklidir. Genç NAR paketimin süresi dolduğunda bana bilgi verilecek mi? Evet, paketinin 30 günlük kullanım süresi dolduğunda sms ile bilgi verilecektir. Haftalık her yöne NAR paketinden yararlanıyorum , hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım ? Her yöne Nar paketi haftalık bir paket olduğundan öncelikli kullanılır. TekNo paketinden yararlanıyorum , hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım ? TekNo paketi haftalık bir paket olduğundan öncelikli kullanılır. Günlük Turkcell'lilerle konuşma kazanılan bir kampanyadan yararlanıyorum , hangi kampanyayı öncelikli olarak kullanırım ? Günlük Turkcell'lilerle konuşma kazanılan kampanya önceliklidir. Görüşme içerisinde Genç NAR paketim bittiğinde nasıl ücretlendirilirim? Bir çağrı sırasında sadece bir promosyon paketi kullanılabilir. Çağrı içinde paketin biterse aynı çağrı içinde başka bir kampanyadan yararlanamaz ve kendi tarifen üzerinden ücretlendirilirsin. Genç NAR paketi aldıktan sonra tarifemin indirim süresi dolarsa ne olacak? gençTarife indirim süren bittiğinde yeniden yükleme yapmadıysan ve Genç NAR paketinden hala bakiyen varsa, kalan bakiyeyi
paketin sona erme tarihine kadar her yöne konuşurken dakikası 40 kuruşa harcayabilirsin. Genç NAR ve Aylık 10.000 sms paketim var, sms attığımda hangi paketten düşecek? Öncelikle Aylık 10.000 sms paketinden düşecektir. Buradaki bakiyen bittiğinde atacağın sms'ler için Genç Nar paketini kullanabilirsin. Genç NAR ve her yöne sms paketim var, sms attığımda hangi paketten düşecek? Öncelikle her yöne sms paketinden düşecektir. Buradaki bakiyen bittiğinde atacağın sms'ler için Genç Nar paketini kullanabilirsin.

• Beğen
Tepkiler: asigsasi ve osnakli

osnakli

osnakli

Üye
aylık nar dan ne farkı var:)(sadece 30 yerine 20)kandırmaca devam ediyor.
bilgi için tşkler.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Pek bir farkı yok gibi. 20 tl ye her yöne 100tl konuşup mesajlaşma veriyor. Diğerlerinde de veriyor ama bu aylık. Diğerlerin de haftalık, herkese verilen aylık ise sadece turkcell içi. Yani avantajı hem her yöne hem aylık olması.
Ne kadar avantajlı , orası ayrı mesele.

ilo53

ilo53

Üye
arkadaşlar 1200u 800yaptılar. Bu kampanyayı çıkardı.bence hiç yapmasaydı daha iyiydi. Zaten vodafone kullanıyorum 40kurusa sınırsız 50kuruş a 15dk bu kampanyaya bakarak gülüyorum :)

osnakli

osnakli

Üye
Pek bir farkı yok gibi. 20 tl ye her yöne 100tl konuşup mesajlaşma veriyor. Diğerlerinde de veriyor ama bu aylık. Diğerlerin de haftalık, herkese verilen aylık ise sadece turkcell içi. Yani avantajı hem her yöne hem aylık olması.
Ne kadar avantajlı , orası ayrı mesele.
hocam her tarifede bu aylık nar olayı var.sadece 20tlye türkcell içi 100 veriyordu diğer tarifelerde genc tarifede her yöne yapmışlar bunu.ama inanın bunu çoğu arkadaşım kullanıyor ayın ilk bir haftasında 1200dakika bitiyordu şimdi 800dakika ki allah kolaylık versin sevgilisi olana:)en iyisi faturalı genç tarife 10dksı 12 kuruş.

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne yapalım. Turkcell de böyle. Sıkıntı olacak o şüphesiz, yoksa niye düşürsün ki. Şimdi onlar farklı paketlere yönelecek :hmmm

bysanchez

bysanchez

Üye
Ya arkadaşlar kendi tarifenden derken ??
Mesela ben gncturkcell liyim arkadasımda oyle onu aradıgımda yıne 15 dk'sı 50 kuruş olarakmı düşecek yani 20 verıp 100 tl aldım atıyorum aradım konustuım yarım saat 99 tl mi kalacak bu şekildemi bir aydınlatın ==???

osnakli

osnakli

Üye
Ya arkadaşlar kendi tarifenden derken ??
Mesela ben gncturkcell liyim arkadasımda oyle onu aradıgımda yıne 15 dk'sı 50 kuruş olarakmı düşecek yani 20 verıp 100 tl aldım atıyorum aradım konustuım yarım saat 99 tl mi kalacak bu şekildemi bir aydınlatın ==???
aynen bu şeilkde.yanlız 15dksı 50 kuruş uygulaması ayda 800dakika ile sınırlıdır.

nazedin

Üye
güzelll