Genç Kartal ada'ya

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ben_daha_yeniyim

Üye
    Konu Sahibi
Genç Kartal ada'ya

Genç Kartal ada'ya

Beşiktaş'ın 15 yaşında profesyonel yaptığı 1.91'lik Batuhan'a Manchester City talip oldu. İngiliz ekibi genç golcüyü Temmuz'daki kampına davet etti.

Beşiktaş'ta Hakan Şükür'ün veliahtı olarak gösterilen 15 yaşında, 1.91 cm boyundaki Batuhan Karadeniz'e Manchester City talip oldu. Chelsea ile ortak altyapı çalışmaları yapan M.City, U15 Milli Takımı formasıyla İrlanda maçında izlediği genç futbolcuyu İngiltere'de yapacağı akademi idmanları ile İsviçre'deki seçmelere davet etti. Burada yapılacak özel testleri geçmesi halinde Batuhan'ı İngiliz ekibinin transfer etmek için Beşiktaş'ın kapısını çalacağı bildirildi.

25 MAÇTA 81 GOL ATTI
Kartal'ın başarılı altyapı yöneticisi Sinan Vardar ile Gündüz Tekin Onay'ın "Çok büyük yetenek olacak"diyerek milli takıma aldığı, sürati, boyu ve tekniğiyle Hakan Şükür'e benzetilen Batuhan'ı Beşiktaş yönetimi, yıldız takımda oynamasına rağmen profesyonel yaptı. Batuhan bir miktar para ve ihtiyaçlarını karşılaması için de maaşa (1.500 YTL) bağlandı. Kartal'ın iki yıl önce İçerenköy'den aldığı ve yıldız takımda oynayan küçük dev adam, son iki yılın da gol kralı... Geçen sezon 25 maçta attığı 81 golle zirveye oturan Batuhan'a teknik direktör Ufuk Pak ve yönetici Sinan Vardar özel ilgi gösteriyor.

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
oha istatistige bak 25 mac 81 gol :S hay masallah inşallah turk futboluna buyuk yardımı dokunur

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
genc topculari severim boya baksana masallahh
ben olsam simdiden alirdim a takima

мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
tigana bu cocugu neden oynatmıyoda hala golcu almaya calısıyo anlamadım walla nobre bobo falan bunların yedegi olarak bile dursa yine buyuk yararı olur

15 yasında 1.91 bu 2cocuk 2metreyi gecer heralde :)

FanaTürk

FanaTürk

Üye
Ada'ya gitsin; kurtarsın kendini... Yoksa çürüyüp gidecek...

ben_daha_yeniyim

Üye
    Konu Sahibi
FanaTürk' Alıntı:
Ada'ya gitsin; kurtarsın kendini... Yoksa çürüyüp gidecek...

bende beşiktaşlı oldugum halde katılıyorum sana !!!:good:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...