Genç Avealıya 100 MB İNTERNET 25 KONTÖR!

Sponsorlu Bağlantılar

Sehzade

Üye
mobil öğrenciden ayrı bir şey bu sanırım . Peki internet paketi süre olarak ne kadar ? Haftalık mı, aylık paket mi? Teşekkürler
aveanın istesinde aylık yazıyor birde mobil ogrencilere ozel

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar....şimdi mesaj attım paket aboneliğiniz bulunmaktadır diye mesaj geldi...ve bakıyım kontör gidicekmi diye bir kaç siteyi girdim ve şimdi baktımki 127 kontörüm kalmışş......bunda bir hata var alsaydı 25 kontör alırdı ve mesaj atardı internet paket aboneliği için 25 kontör alınmıştır diye...ve tam 25 te gitmedi gördüğünüz üzerre 23 kontör gittii...bana bi yardımcı olun ne yapmalıyım......
birader kontorlerinin ustune su icmek istemiosan avea musteri hizmetlerini ara durumu bildir deki kontorler gitti ama paket gelmedi konturunu talep et yada paketi onaylattır

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
:-)

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ne kadar kaldığını öğrenmek için KALAN 100MB yaz 9495e gönderin..

Sarangni

Sarangni

Üye
İlk ay bedava onu takip eden aylarda 25 köntör. Birkaç gündür kullanıyorum gayet hızlı ve kullanışlı. N79 da Menüden işlem kaydı paket veriden ne kadar kullanım yaptığımıda görüyorum. Uzun süre kullandığım halde kota durumu çok iyi.

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
ben turkcell hattımı kartalcell.e tasıdım bende yararlanabılırmıyım ?????? tsk.ler

--------------- Ekleme ---------------

paylaşım ve yardımlarınız için tesekkurler :)

'Davut

'Davut

Üye
25 kontör ha içim gitti şimdi...:D

futbol123

futbol123

Üye
sagolasın

Emir

Emir

Üye
Kardeş ilk ay beleşmi :D Ama 100 kontör 20 21 tl oldu :( Çok pahalandı

Lastman

Lastman

Üye
ben abone oldum kontör falan gitmedi fakat kalan mb için "kalan 100mb" yazıp 9495 e gönderdiğimde "bonus datanız yoktur" diye mesaj geliyor.deneyen var mı? normalde gelmesi gerekiyormuş.

blawibads

Üye
güncel olmayan konuları siliniz

TRANSGRESSOR

TRANSGRESSOR

Üye
güzelmişte keşke mesela 150 kontör yükleyince 50 mb bedava gibi kampanyaları olsa...

Pooodolski

Pooodolski

Üye
Daha yeni Genç Avealı oldum, umarım herşey iyi olur... Bütün Avea tarifeleri birbirinden kötü de!

Ahmetbolat

Ahmetbolat

Üye
ben 1 ayı doldurmadan avea dan bıktım :) avea nın ınternet altyapısı yetersız bunu musterı hızmetlerıde kabul ediyor nerden bulaştık bu cepten internete :s

yeniçeri_53

yeniçeri_53

Üye
Bende yeni geçtim aveaya şuan memnunum sadece bazı servisleri ücretli ondan rahatsızım...internet bende daha hızlı..turkcelle avea interneti kıyaslasam avea 2 3 katı daha hızlı

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
arkadaşlar bir türlü kalan kotayı sorgulayamadım bu pakette KALAN 100MB yazıp gönderiyorum ama ya cevap gelmiyor ya bonus data yok diyor yada hatalı mesaj diyor ama üyeyim ve internete ücretsiz bağlanıyorum şu anda acaba ilk ay ücretsiz olduğundan mı göstermiyor.

müşteri hizmetlerini de hiç arayıp boşuna kontor harcamak istemiyorum rezilliği malum

Emperian

Emperian

Üye
bu harikulade bişi

semih3834

Üye
ya arkadaşlar bende üye oldum genç aveaya 100mb tada üye oldum açıldı falan diye mesaj geldi benim telefon corby bağlanmıyor intewrnete beklenmeyen hata diyor ne yapacağım :( ?

EsEsLi26es

EsEsLi26es

Üye
ya arkadaşlar bende üye oldum genç aveaya 100mb tada üye oldum açıldı falan diye mesaj geldi benim telefon corby bağlanmıyor intewrnete beklenmeyen hata diyor ne yapacağım :( ?

internet ayarları tam mı telefonunun bir kontrol etmekte fayda var

Sarangni

Sarangni

Üye
arkadaşlar bir türlü kalan kotayı sorgulayamadım bu pakette KALAN 100MB yazıp gönderiyorum ama ya cevap gelmiyor ya bonus data yok diyor yada hatalı mesaj diyor ama üyeyim ve internete ücretsiz bağlanıyorum şu anda acaba ilk ay ücretsiz olduğundan mı göstermiyor.

müşteri hizmetlerini de hiç arayıp boşuna kontor harcamak istemiyorum rezilliği malum

Ben E75'te İşlem kaydı/Paket Veri seçeneğine girerek görebiliyorum. Telefonunun Nokia ise rahatlıkla buradan görebilirsiniz.

angin60

Üye
ilk ay üye olup sonra iptal edebiliyomuyuz ? Yoksa şartları fln var mı