genç avea faciası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kotucqcuk50

Üye
    Konu Sahibi
genç avea faciası
arkadaslar gencavea tarifesine uyeym.bunun dsnda hcbr pakete uyelgm yk.Dun indirimli knusma surem yani 30gunum doldugu icin bugun 30tl yukldm.avea da sorgusuz sualsz bu 30tlyi 500dkika 500 sms ve 500mb internete cevrms.arastrdm da bu da bal 500die sçma bir paketn koşullari.fakat sorgulattgmda boyle bir pakete uyelgmin olmadgi ckYor.szce bunun sebebi ndr?

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
arkadaşım bi düzgün yaz da,derdi ne çare bulalım!

gölgee_65

gölgee_65

Üye
Müşteri hizmetlerini ara, işin mantığı ne öğren :oke:

kotucqcuk50

Üye
    Konu Sahibi
müşteri hizmetlerini aradim ve 30tl nin bal500 paketi olarak yuklendiğini söylediler.böyle birşeyin mümkünatı var mıdır? Yani paket yükleme devri mi başladi.

---------- Eklendi @ 05:16:13 ---------- Yazıldı @ 05:13:32 ----------

arkadaşım bi düzgün yaz da,derdi ne çare bulalım!

arkadaşım elimden geldiğince düzgün yazmaya çalıştım.telefondan girdiğim için birtakım anlatım bozukluğu veya imla hatası yapmış olabilirim.affola.

PAMUK27

Üye
Bal kontor karti alip yuklemiş olabilirsin

Hukuk61

Hukuk61

Üye
tarfenin koşullarını avea sitesinden bulup burda paylaşırsan,sana hukuki yardımımız olabilir.Tarifenin detaylarını bilmeden bişey söyleyemem kardesim.

hidayet02

hidayet02

Üye
tarfenin koşullarını avea sitesinden bulup burda paylaşırsan,sana hukuki yardımımız olabilir.Tarifenin detaylarını bilmeden bişey söyleyemem kardesim.

Genç Avea Kampanyası 1 Yıl Geçerlidir. 1 Yıl Boyunca 500 dk Heryöne, 1000 sms Her Yöne ve 1 Gb Kullanımın Sona Erer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt