Isabel Üye ynsemrekose' Alıntı: xperia s güzelmiş baba Genişletmek için tıkla ... ben de almayı düşünüyom
MasteLaa Üye Türe' Alıntı: Ben de şimdi konuyu kaydıranlara kay-kay yaptıracağım değil mi emrecim Genişletmek için tıkla ... Konu nereye,kime kaymış yahu Güzel bir konu devam etmeliyiz kardeşim
Türe' Alıntı: Ben de şimdi konuyu kaydıranlara kay-kay yaptıracağım değil mi emrecim Genişletmek için tıkla ... Konu nereye,kime kaymış yahu Güzel bir konu devam etmeliyiz kardeşim
doctorrr Üye Türe' Alıntı: Ben de şimdi konuyu kaydıranlara kay-kay yaptıracağım değil mi emrecim Genişletmek için tıkla ...
Türe' Alıntı: Ben de şimdi konuyu kaydıranlara kay-kay yaptıracağım değil mi emrecim Genişletmek için tıkla ...
15097 Üye MasteLaa' Alıntı: Tasarımı hiç hoşuma gitmiyor benim nedense hatları biraz daha dikdörtgene yakın olsaydı iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... Bence hoş ama ne de olsa zevkler ve renkler tartışılmaz derler
MasteLaa' Alıntı: Tasarımı hiç hoşuma gitmiyor benim nedense hatları biraz daha dikdörtgene yakın olsaydı iyi olurdu Genişletmek için tıkla ... Bence hoş ama ne de olsa zevkler ve renkler tartışılmaz derler
MasteLaa Üye 15097' Alıntı: Bence hoş ama ne de olsa zevkler ve renkler tartışılmaz derler Genişletmek için tıkla ... Doğru
15097' Alıntı: Bence hoş ama ne de olsa zevkler ve renkler tartışılmaz derler Genişletmek için tıkla ... Doğru
Türe Üye Konu Sahibi Cezzbedici3' Alıntı: Galaxy Note 2 Jelly Bean ile gelecek cihazı merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Uçar
Cezzbedici3' Alıntı: Galaxy Note 2 Jelly Bean ile gelecek cihazı merakla bekliyorum Genişletmek için tıkla ... Uçar
Türe Üye Konu Sahibi MasteLaa' Alıntı: Note 2 ne zaman gelecek yahu ? Genişletmek için tıkla ... eylül ekim gibi sanırım
Cihanî Sultan Üye Türe' Alıntı: eylül ekim gibi sanırım Genişletmek için tıkla ... iPhone 5'e rakip olarak çıkar diye tahmin ediyorum.
Türe' Alıntı: eylül ekim gibi sanırım Genişletmek için tıkla ... iPhone 5'e rakip olarak çıkar diye tahmin ediyorum.
MasteLaa Üye Cihanî Sultan' Alıntı: iPhone 5'e rakip olarak çıkar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet sanırım ekranı Note dan büyük olacak.
Cihanî Sultan' Alıntı: iPhone 5'e rakip olarak çıkar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Evet sanırım ekranı Note dan büyük olacak.
Türe Üye Konu Sahibi Cihanî Sultan' Alıntı: iPhone 5'e rakip olarak çıkar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Segmentleri farklı Hünkarım. iPhone alan ile Note alanın amaçları farklı zaten - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Evet sanırım ekranı Note dan büyük olacak. Genişletmek için tıkla ... 5.5 inç
Cihanî Sultan' Alıntı: iPhone 5'e rakip olarak çıkar diye tahmin ediyorum. Genişletmek için tıkla ... Segmentleri farklı Hünkarım. iPhone alan ile Note alanın amaçları farklı zaten - - - Eklendi - - - MasteLaa' Alıntı: Evet sanırım ekranı Note dan büyük olacak. Genişletmek için tıkla ... 5.5 inç
MasteLaa Üye Türe' Alıntı: Segmentleri farklı Hünkarım. iPhone alan ile Note alanın amaçları farklı zaten - - - Eklendi - - - 5.5 inç Genişletmek için tıkla ... 5.5 çok büyük yahu Her halde satılma oranı olarak sözledi Ahmet
Türe' Alıntı: Segmentleri farklı Hünkarım. iPhone alan ile Note alanın amaçları farklı zaten - - - Eklendi - - - 5.5 inç Genişletmek için tıkla ... 5.5 çok büyük yahu Her halde satılma oranı olarak sözledi Ahmet
Türe Üye Konu Sahibi MasteLaa' Alıntı: 5.5 çok büyük yahu Her halde satılma oranı olarak sözledi Ahmet Genişletmek için tıkla ... Olabilir Ama note alan zaten genelde ya çok büyük ekranı seviyor ya da hem tablet hem telefon arası olduğu için alıyor
MasteLaa' Alıntı: 5.5 çok büyük yahu Her halde satılma oranı olarak sözledi Ahmet Genişletmek için tıkla ... Olabilir Ama note alan zaten genelde ya çok büyük ekranı seviyor ya da hem tablet hem telefon arası olduğu için alıyor