Gelin bi bişey dicem

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
Gelin bi bişey dicem
Sizce site kodlama, program yazma vs.. boş iş mi yoksa gerçekten üstüne düşersen bir şeyler kazandırır mı ?

Şuanda her ne kadar eksiğim olsa da kodlamayla falan ilgileniyorum ama sizce eksiklerimi giderip tam olarak site ve program kodlamayı öğrenmeli miyim yoksa hepsi boş ve zaman kaybı mı ? mesela site tasarımı falan yaparsam bu işten kazancım olur mu ?

bilmiyorum aklım çok karışık. sizde ilgileniyor musunuz böyle şeylerle :ehe

tazz2

tazz2

Üye
boş işler kimse sana yapıyon diye para vermez :kop2:

- - - Eklendi - - -

öyle olsaydı ben şimdiye zengin olduydum :D

Jomolocco

Jomolocco

Üye
bos is mi .....

:dondum:

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
kendimi geliştirirsem çok iyi şeyler yapabileceğimden eminim :ehe

Süleyman

Süleyman

Üye
site tasarımından hiç birşey kazanmazsın. Anca bu iş sana hobi olur :)
programlama ilede birşey kazanmak için programcılık okuman gerekir ki elalem senden program satın alsın. Bence ikiside boş iş. Güzel ve dikkat çekici birşey yapmadıkca :oke:

Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
site tasarımından hiç birşey kazanmazsın. Anca bu iş sana hobi olur :)
programlama ilede birşey kazanmak için programcılık okuman gerekir ki elalem senden program satın alsın. Bence ikiside boş iş. Güzel ve dikkat çekici birşey yapmadıkca :oke:

tüm hevesim gitti ya oysa sosyal ağ filmini izleyip gaza gelmiştim :ehe

tazz2

tazz2

Üye
bence hiç ugraşma :D

- - - Eklendi - - -

ben hekır olacam :sirit:

- - - Eklendi - - -

parayla sitelere çökecem :sirit:

spy ghost

spy ghost

Üye
Veri tabanı lise 3.sınıfım bu işin içine derinleme girersen sıkılmaya başlarsın geri dönüş olmaz insanda değişik bi duygu yaratıyor.Seçim senin oke: Hangi dil üzerine çalışacaksın ? Benim bile bazen sıkıldığım yerler oluyor o kadar meraklı olduğum halde

• Beğen
Tepkiler: Razzers
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Sadece Site Yapım Üzerine Gidersen Biryerde Kalırsın Ve Oradan Öteye Gidemezsin.. Yani Site Yapmada Son Nokta Vardır.. Ama Programcılıkta, Öyle Değildir. Programcılıkta Çok Geniş Bir Alan Vardır. Eğer Kendini Eğitirsen, Yenilikçi Düşünceler Bulursan İş İmkanın Gayet Güzel.. Ama Algoritma Kurman, Hata Çözümleme, Yenilik Çok Önemli.. Birşey Daha Var Tabiki, Veri Tabanı + Programlama Eğitimi Alırsan Ve Yukardakiler Gibi Yaparsan İş Olanağında Mevcut..

Tavsiyem, Matematik İle Aran İyiyse Programlama. Resimle, Arayüzle İlgileniyorsan Site Tasarımı Olabilir.. Bunlar Benim Tavsiyem..

Bu Arada Bende Veritabanı(SQL-MySQL) Okudum, Hem C# da İyi Demesemde Biliyorum..

• Beğen
Tepkiler: Razzers
Razzers

Razzers

Üye
    Konu Sahibi
Veri tabanı lise 3.sınıfım bu işin içine derinleme girersen sıkılmaya başlarsın geri dönüş olmaz insanda değişik bi duygu yaratıyor.Seçim senin oke: Hangi dil üzerine çalışacaksın ? Benim bile bazen sıkıldığım yerler oluyor o kadar meraklı olduğum halde

php, c#.
ayrıca şu kitapları almayı düşünüyorum ne dersin :)

eklemediğim kitaplarda var aslında :ehe

- - - Eklendi - - -

Sadece Site Yapım Üzerine Gidersen Biryerde Kalırsın Ve Oradan Öteye Gidemezsin.. Yani Site Yapmada Son Nokta Vardır.. Ama Programcılıkta, Öyle Değildir. Programcılıkta Çok Geniş Bir Alan Vardır. Eğer Kendini Eğitirsen, Yenilikçi Düşünceler Bulursan İş İmkanın Gayet Güzel.. Ama Algoritma Kurman, Hata Çözümleme, Yenilik Çok Önemli.. Birşey Daha Var Tabiki, Veri Tabanı + Programlama Eğitimi Alırsan Ve Yukardakiler Gibi Yaparsan İş Olanağında Mevcut..

Tavsiyem, Matematik İle Aran İyiyse Programlama. Resimle, Arayüzle İlgileniyorsan Site Tasarımı Olabilir.. Bunlar Benim Tavsiyem..

Bu Arada Bende Veritabanı(SQL-MySQL) Okudum, Hem C# da İyi Demesemde Biliyorum..

matematikle aram iyi değil ama programlamaya da ilgim var. Tasarım konusunda iyiyimdir. her gün photoshopla çalışmalar falan yapıyorum. :ehe

Kerim.

Kerim.

Üye
Git pc muhendisi falan ol:hmmm

The East

The East

Üye
once html ogren amatorce basla dw css dili falan bur site ac ornegin blog bedava bir site ac ama sonra iste google adsense ye uye ol siteni reklamla donat (cok abartma) ben ilk basladigimda 150 dolar kazanmistim simdi arama motoru kurcamda isim bulamadim neyse konuya devam edim yavas yavas visual basic ile program yazmaya calis php kodlari al editle falan sonra obur programlara yavas yavas basla internetten videolar izle ucretli domaine gec reklamlardan para kazanabilirsin yada php script ler yapip sahinden.com gibi sitelerde paylas yada en kolayindan bir kursa git

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt