Gelen mesajın toplu mesaj olup olmadığını anlamak

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

XpLoideR

Üye
    Konu Sahibi
Gelen mesajın toplu mesaj olup olmadığını anlamak
bu sabah 10 kadar arkadaşa toplu mesaj attım bi tanesi dedi bu mesajı kaç kişiye attın diye, bende 5-6 arkadaşa dedim o da hayır tam 10 kişiye atmışsın dedi numaralarını falan yazdı hatta. böyle bi olay var mı yoksa onun telefonunun kendi özelliği falan mı ?

burakcan42

Üye
mahkeme kararıyla bile zor takip edersin kimlere mesaj attığını bırak onun bilmesini :D

poyrazkaratas

Üye
amma sallamış bilen biridir o kesin inanma dostum bunlara burak dogru söylüyor...

CilginTurk1

CilginTurk1

Üye
bu sabah 10 kadar arkadaşa toplu mesaj attım bi tanesi dedi bu mesajı kaç kişiye attın diye, bende 5-6 arkadaşa dedim o da hayır tam 10 kişiye atmışsın dedi numaralarını falan yazdı hatta. böyle bi olay var mı yoksa onun telefonunun kendi özelliği falan mı ?
:hmmm iSmS de böyle bir özellik var mıydı hatrılamıyorum

XpLoideR

Üye
    Konu Sahibi
inanma diyorsunuz fakat birbirlerinden alakasız 10 farklı kişiye attım ve numaralarını saydı bana tek tek. rehberimi kopyalamış desem 200 küsür numaradan 10 tanesini nasıl bilecek ?

HaqperesT

HaqperesT

Üye
casus yazılım telinde olabilir

ibrahimdevrim

ibrahimdevrim

Üye
@HaqperesT doğru söylüyor, casus yazılım telefonunda yüklü olabilir. Çok merak ettiysen arkadaşınla konuş açıkca nerden bildiğini söylesin.

burakcan42

Üye
yani yasadışı bir virüs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt