@@DiAbLo@@
Üye
Ya kardeşim sahibinden de adam ilan bırakınca bunu siteden bağımsız yolluyor bu yazılanlar get için. Ben 2 senedir mal satıyorum yahu orada. Neyse kardeşim mal alana hayırlı olsun almayana da daha iyisi nasip olsun. Hayırlı gecelerProblemin kaynağı cevabını veriyor zaten.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kardeşim Farzet sen bir ürün aldın, mesela modem. İşini görmedi; ne yapacak o ürünü?
Ya kardeşim sahibinden de adam ilan bırakınca bunu siteden bağımsız yolluyor bu yazılanlar get için. Ben 2 senedir mal satıyorum yahu orada. Neyse kardeşim mal alana hayırlı olsun almayana da daha iyisi nasip olsun. Hayırlı geceler
tamam bu dusuncede haklisinda saticinin hatasini bu. Once siparis vermis sarj aletini tamam vazgecebilir ama sonucta istemis bu urunu karsidaki bi emek sarfetmis kanunu bosver hak yokmu ortada kul hakki? Adam belki 10 tl bile kazanmiycakti urunden ama bosu bosuna hem kar etmedi hemde 10 tl cebinden verdi
aradım onu yani whatsapp da konuşuyoruzsen alana kadar gitmiştir o ürün, Allah bilir aramamışsındır satıcıyı hala
kargoya göre değişir. bazısı geliyor kapıya bırakıyor, bazısı başkasına bırakıyor "git ordan al" diyor. ama iyi biri denk gelirse yapılması gerekeni yapar ve kargoyu şubeye geri götürür. ordan da sipariş ettiğin yere..Telefonda kapıda ödeme ile bir sipariş verdim aradılar siparişi onaylıyormusunuz diye evet dedim ama iptal için aradığımda kapı duvar olmuş muhatap yok kargo gelmedi iptal etmek istiyorum edemiyorum kargoyu kabul etmesem bir sıkıntı olurmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?