Gelen Arama Bildirimi (Yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

cgrkrmz

Üye
    Konu Sahibi
Gelen Arama Bildirimi (Yardım)
Arkadaşlar merhabalar,

Gelen arama bildirimleri ile alakalı bir problemim var. Buraya yazıyorum çünkü belki başka arkadaşalarında başına gelmiştir ve bir çözümü vardır...

Sorun şu ki: Herhangi bir çağrı aldığım zaman telefonumun zil sesi çok kısa bir süre çaldıktan hemen sonra kesiliyor. Bu arada çağrı devam ediyor ama... Ses profillerinden bi sürü ayar yaptım ama yinede bu sorunu çözemedim.

Ayarlarım şuan itibari ile allta verdiğim durumda ve sorun hala devam etmekte..

Uyarı türü: Melodi
Zil sesi: Samsung tone
Ses seviyesi:5
Yardım edebilecek herhangi bir arkadaşımız var mı acaba? varsa gerçekten çok müteşekkir kalacağım.
Saygılarımla..

mavrick

mavrick

Üye
Arkadaşlar merhabalar,

Gelen arama bildirimleri ile alakalı bir problemim var. Buraya yazıyorum çünkü belki başka arkadaşalarında başına gelmiştir ve bir çözümü vardır...

Sorun şu ki: Herhangi bir çağrı aldığım zaman telefonumun zil sesi çok kısa bir süre çaldıktan hemen sonra kesiliyor. Bu arada çağrı devam ediyor ama... Ses profillerinden bi sürü ayar yaptım ama yinede bu sorunu çözemedim.

Ayarlarım şuan itibari ile allta verdiğim durumda ve sorun hala devam etmekte..

Uyarı türü: Melodi
Zil sesi: Samsung tone
Ses seviyesi:5
Yardım edebilecek herhangi bir arkadaşımız var mı acaba? varsa gerçekten çok müteşekkir kalacağım.
Saygılarımla..

hersey normal yeniden baslat olmazsa format at

cgrkrmz

Üye
    Konu Sahibi
hadi ya.. ciddi format gerekiyor mu?

C.Can

C.Can

Üye
Buna yakın bir sorun benim de başıma geldi.Şu yöntemi dene,olmazsa başka arkadaşlar yardımcı olsunlar.Ben yaptım çözüldü sorunum.
Ayarlar--->Genel--->Hareketler--->Ters çevirme aktif durumdadır,onu deaktif yap.Yani yeşil olmasın.

Takipçi Satın Al

Üst Alt