John Titor
Üye
duyduğuma göre kontörlü hat kullanıyormuşsun, 3 ayda bir kontör yüklüyormuşsun ve herkesi ödemeli arıyormuşsun?Bende turkcelliyimee ne demisler turkcellin cekim gucu.bu arada gozuktugum kadar ciddi birisi degilim john titor ise kod adim
bazi kisilerin fikirlerine mudahalede bulundum(fiziksel olarak).
belki daha ilerki tarihlerden baska yolcular da vardir ki oyle dusunuyorum.ama onlarin teknolojisine henuz biz de ulasamadik
john titor ise kod adim
Alakasi bile yokkullandigin aracin adi fg-v3.12 seklinde mi
Nerede ikamet ediyorsun sayın titorCern in 2005 de kara delik uretmesi herseyin baslangici oldu.detaylari soylemeden anlatiyorum.2033 yilinda cern bir solucan deligi yaratmayi basardi.2 yil ustunde calisarak nesneleri belirli noktalarda belirtmeyi(tam isinlanmak olmasa da oyle diyebilirsiniz) buldu.Bu bulus sayesinde zamanda yolculugu ilk yapan kurum oldu.2036 yilinda hukumetin yaninda bir kurum daha var.su an ki amaclarindan biri zaman bukulmesinden data aktarimi.eger basarirlarsa size herseyi kanitlayabilecegim.
O bir yolcu, sen bir hancı, gördüğün en son yalancıNerede ikamet ediyorsun sayın titor
Bende o bilgisayardan var ister misin? Çalışır durumda, kozmetik açıdan 10 üzerinden 9 alır. Bilgisayar mühendisi büyük babamdan kaldı yadigar. O nedenle çok kıymetli. 15.000 dolar istiyorum. Yalnız önce havale, sonra kargoIstanbul un kuytu koselerinde ozel bir evim vardevlet zamaninda vermisti
hmm geçmişteki kendinle karşılaşırsan ne olur pekiAlirim fakat ama almaya ben gelemem eger dis dunya insanlari beni gorurse iyi seyler olacagini sanmam
Markete alışverişe gitmiyor musun? Çöpü dökmüyor musun? Dışarı çıkıyorsun elbet. Dış dünya insanları seni görmemeli diyorsun?Alirim fakat ama almaya ben gelemem eger dis dunya insanlari beni gorurse iyi seyler olacagini sanmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?