Gelecek Kaygınız Varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Gelecek Kaygınız Varmı?
Öncelikle kendimden başlamak istiyorum.
Ben derslerime yeterince ilgi gösteriyor yeterince çalısıyorum.Üniversite hayalim var.Ama ya kazanamazsam?
Ülkemizde iş olanakları malum.Bunları görünce bile uykularım kacıyor kafamı cok yoruyor bu konular.Cünkü dünyaya yaşamaya geliyoruz.Doğal olarak 2 kurusa insanların maskarası olmak cok kötü bir şey.Üniversite de okuyunca belki iş bulamayacaz ama en azından icimiz rahat olacak.Anne babamıza en azından diyecek birşeyimiz olacak(Ben üniversite okudum ama napiyim .)falan bisi diyebilecez.

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hayır, onu bunu kafama takıp da canımı sıkmam genellikle

Mutlaka herkesin her durumdan bir çıkış yolu vardır, eziyet görmek için dünyaya gelmedik sonuçta
Sabır ...

Konu Sahibi
Ama ister istemez bir kaygımız olmuyor mu?.Ben dayılarımı görüyorum 2 kurusa elin maskarası oluyorlar.Maaşlarını bile zorla alıyorlar.İnsan kendini böyle görmek istemez...

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Çalışan, işinde usta olan ve karşılığını veren adama her daim bir iş vardır bence

Biraz da şans meselesi, tabiki yatıp beklemek de gülünç olur ama takıntı haline getirmek saçma sanki

Oglcn554

Üye
Ben turizm okuyorum. staj yaptığım yerde staj bittikten sonra çalıştım ve extralara gidiyorum bazen, amatörce web tasarım yapıyorum 8 site yaptım 2si karşılıklı . lise 3e geçtim dershaneye gidiyorum. kazanamam diye düşünüyorum. bu yüzden yapabildiğim her şeyi yapıyorum

Konu Sahibi
Çalışan, işinde usta olan ve karşılığını veren adama her daim bir iş vardır bence

Biraz da şans meselesi, tabiki yatıp beklemek de gülünç olur ama takıntı haline getirmek saçma sanki
takıntı değil.İnsan ister istemez bunları düşünüyor.Moral bozuluyor ama bi kızla bulustugum zaman saniyede unuturum bunları

Burak

Üye
kaygılanmamak elde değil

Praetor

Emekli Yönetici
Sen kaygı ile uğraşacağına "elinden geleni yap".
Su bir şekilde yoluna giriyor. Akıllı ve çalışkan adam her daim iyi yaşar merak etme

Mert

Üye
Bu zamalarda tek kaygım Almanca sınavı nasıl olur ve kaç alırım?

Perfect!

Üye
tabikide var
ama o yanımda olsun yeter

AsCoRbAt

Üye
ben gelecekte amsterdam a yerleşmeyi düşünüyorum

Dafny

Üye
var.hcbir şeyden emin olamayız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...