Geleceğin Uçağı Boeing 787

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Geleceğin Uçağı Boeing 787
<span style="color:#FF0000">Geleceğin uçağı Boeing 787</span>

Çift motorlu, uzun menzilli uçak daha ilk uçuşunu yapmadan rekor sayıda sipariş aldı. Boeing firması iki yıl içinde tam 50 milyar dolar değerinde 393 adet uçak satışı gerçekleştirdi.

Türkiye&#39;de havacılığın hızla büyüdüğünü belirten Boeing Satış Direktörü Aldo Basile, "hala Türkiye&#39;de 20 havayolu ve 215 uçaklık filo var. Bu sayılar artacak. Önümüzdeki yıllarda Türk şirketleri, daha fazla uzun menzilli yolcu kargo uçuşları yapacak. Bu sebeple Türkiye&#39;de en az 20-30 adetlik 787&#39;yi kaldırabilecek bir pazar oluşabileceğine inanıyorum" dedi.

Gövdesi çok hafif ve yüksek dayanıklılığa sahip malzemeden imal edilecek 787&#39;nin üç ayrı modeli bulunuyor.

787-8&#39;nin yolcu kapasitesi 250, menzili ise 15 bin 700 kilometre. Koltuk sayısı 290&#39;a kadar çıkabilen 787-9 modeli ise 16 bin 300 kilometre menzile sahip.

Serinin yüksek yolcu kapasiteli 787-3 modeli ise 330 kişiyi taşıyabiliyor.

gknky

gknky

Üye
hoca manyak bişi bu yawwwwwwwwwwww

alihan

alihan

Üye
süper falla

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
süper ne kelime süper ötesi&#33;

G_Unit

G_Unit

Üye
deli bişey bu hocam yaww

D3N1Z

D3N1Z

Üye
1 dene de ben sipariş edim barii

jeacona

jeacona

Üye
hadi bakalım....

Shadowman07

Shadowman07

Üye
güzelde bize kaç sene sonra gelir kimbilir..

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(juniouremre &#064; May 7 2006, 08&#58;04 PM) [post=330240]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
güzelde bize kaç sene sonra gelir kimbilir..
[/b][/quote]
en kısa zamanda gelir merak etme şuanda THY uçak filosu avrupanın sayılı filolarından

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt