Geleceğin Fenerbahçe'si!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Geleceğin Fenerbahçe'si!
eleceğin Fenerbahçe'si!





Önümüzdeki sezon için şimdiden transfer harekatına girişen Fenerbahçe'nin gündeminde ilk sırada Corinthianslı Dentinho ile İnterli Arnautoviç var.
1- Hedefteki yabancılar
Fenerbahçe, devre arasında bir tek Trabzonspor'dan Gökhan Ünal'ı transfer ederken, Başkan Aziz Yıldırım bunu, Bu formayı giyen her futbolcumuzun değerini biliyoruz. Real, Barcelona, İnter, Milan, Chelsea transfer yaptı mı? Büyük hedefleri olan takımlar, büyük yıldızları devre arasında getiremez. İyi futbolcu alamazsın sözleriyle açıklamış, ardından da yeni sezon için çalışmaların sürdüğünü ve 3 yabancı yıldız alacaklarını dile getirmişti.
Bunlar, Yıldırım'ın basına yansıyan görüşleriydi. Yansımayan kısmında ise alınması düşünülen iki futbolcunun adı vardı. Fenerbahçe Başkanı'nın işaret ettiği 3 dünya yıldızından ikisinin Dentinho ve Arnautoviç olduğu belirlendi.
Dentinho ilk sırada
Sportif direktör Aykut Kocaman'ın devre arasındaki Güney Amerika seyahati sırasında çok beğendiği ancak bonservisi yüksek olduğu için alınamayan Brezilyalı futbolcunun, önümüzdeki sezon kesinlikle kadroya katılacağı öğrenildi. Corinthians'ta forma giyen Dentinho'nun, transfer listesinin ilk sırasında olduğu kaydedildi.
Listedeki ikinci isimse İnter'in Twente'de kiralık olarak forma giyen oyuncusu Arnautoviç. Chelsea'nin de istediği ancak İnter'in kadrosuna kattığı Avusturyalı futbolcunun uzun süredir izlendiği ve sezon sonuna kadarki performansının da yakından takip edileceği, daha sonra İtalyan ekibiyle temas kurulacağı ifade edildi.
Dentinho (B. Ferreira Bonfim)
Doğum tarihi: 19.01.1989
Boy: 1.75
Mevkii: Forvet
Değeri: 4 milyon 450 bin-5 milyon Euro
Milli Kariyeri: U-20 ile 6 maça çıkıp 1 gol kaydetti.
Lig performansı: Corinthians'ta bu sezon 29 maça çıkıp 9 gol atarken, 3 de asist yaptı.
Marko Arnautoviç
Doğum Tarihi: 19.04.1989
Boy: 1.92
Ülkesi: Avusturya
Mevkii: Orta saha
Transfer: Twente'den İnter'e. (Twente'ye kiralık olarak geri döndü)
Performans: (2009-2010) İnter'de iki maçta 48 dakika forma giydi.
(2008-2009) Twente'de 5 maçta 349 dakika şans bulup, 1 gol 2 asist yaptı.
Değeri: 5 milyon 785 bin-6 milyon 500 bin Euro.
2- Hedefteki yerliler
Dünya çapında 3 yıldızı transfer edeceğini açıklayan Başkan Aziz Yıldırım'ın, bununla yetinmediği ve Süper Lig'den birçok futbolcuyu takibe aldırdığı belirlendi.
Önümüzdeki sezon alternatifi bol, 3 kulvardaki mücadeleyi kaldıracak bir kadro oluşturmayı planlayan Fenerbahçe Başkanı'nın, teknik direktör Daum ve sportif direktör Aykut Kocaman'la yaptığı görüşmeler sonrası 10 futbolcunun ismi belirlendi.
Listenin başında, sezon başında transferi için büyük uğraş verilen ancak bonservisi pahalı geldiği için bir türlü alınamayan Bursaspor'un genç yıldızı Sercan Yıldırım var.
Genç forvetin işini bu kez mutlaka bitirmek isteyen Sarı-Lacivertliler'in ayrıca Sercan'ın dışında Bursaspor'un iki genç oyuncusu Volkan Şen ve Ozan İpek'i de takibe aldığı öğrenildi.
Kasımpaşa'dan Yekta ve Barış, İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan Ekrem, Gençlerbirliği'nden Mustafa Pektemek, Gaziantepspor'dan Murat Ceylan, Ferdi Coşkun ve Ahmet Arı da sezon sonuna dek yakından izlenecek.
Son kararı Daum verecek
Bu futbolcuların ortaya koyacağı performans ve teknik direktör Daum'un vereceği rapor doğrultusunda transfer için harekete geçilecek. Daum'un isteğiyle özellikle orta sahanın solunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçeli yöneticilerin ilk tercihi yabancıdan yana. Ayrıca Murat Ceylan, Volkan Şen gibi yerlilerle alternatif yaratılması planlanıyor.
Süper Lig'in gözde oyuncuları
Ekrem (İstanbul Büyükşehir Belediye)
Yekta, Barış (Kasımpaşa)
Mustafa Pektemek (Gençlerbirliği)
Murat Ceylan, Ferdi Coşkun, Ahmet Arı (Gaziantep)
Sercan Yıldırım, Ozan İpek, Volkan Şen (Bursaspor)
3- Deivid'in bileti kesiliyor
Uzun süredir uğraş verdiği, yabancı kısıtlamasının kaldırılması konusunda bir hayli umutlu olan Başkan Aziz Yıldırım'ın, yabancı transferlerini buna göre planladığı öğrenildi. Kararın çıkmaması durumunda, kadrodaki yabancılardan birini göndermesi gereken Fenerbahçe'de ilk adayın Deivid olduğu belirlendi. Geçen sezon başında Avusturya kampında fibula kemiği kırıldıktan sonra bir türlü eski formuna kavuşamayan ve yedek kulübesinin müdavimi olan Sambacı'yla sezon sonunda yolların ayrılacağı kaydedildi.
Sakatım' dedi, gitmedi
İki gün önce, Formdayım ve oynamak istiyorum diyen Deivid'in, önceki günkü idmanda neredeyse yedeklerin tamamı as kadroda denenmesine karşın, kendisinin olmamasına tepki gösterdiği ileri sürüldü.
Bir hayli rahatsız olan Sambacı'nın, dün sakatım diyerek, kadrodan çıkarılmasını istediği ve Bursa'ya götürülmediği iddia edildi. Son idmanda Ali Bilgin'in de belinden sakatlandığı için Ali Bilgin de götürülmedi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt