DiaBLoS Admin Ama hiç okula gitmedim ki gitseydim 2 düşerdi Bu notlar aynı zamanda hocanın notlarıdır
elmyra Üye hepsii seninn notlarınn hiçç bosu ugraşma 2. dönem görüşlerinee bakkk bunda umut yok okula bile boşa gönderiyosunuzz zuhahhaaahhaaaa
hepsii seninn notlarınn hiçç bosu ugraşma 2. dönem görüşlerinee bakkk bunda umut yok okula bile boşa gönderiyosunuzz zuhahhaaahhaaaa
Nazy Üye e-karne olayı çıkarsa Karneleriniz itina ile ***** Edilir Yazılarıda Çıkmaya başlar internette.
elmyra Üye ben önce davrandım karne yaptım amaa erken kalkann yol alırmışşşş bii daha kinee insallah beklerizzz
DiaBLoS Admin bak bak cok zekisin demek görecez neyse ben çıkıyorum hayden toptan iyi geceler görüşmek üzere...sağlıcakla. arzujm kendine cokk ii bak oldumu?bye bye
bak bak cok zekisin demek görecez neyse ben çıkıyorum hayden toptan iyi geceler görüşmek üzere...sağlıcakla. arzujm kendine cokk ii bak oldumu?bye bye
FerreT Üye Nazy' Alıntı: e-karne olayı çıkarsa Karneleriniz itina ile ***** Edilir Yazılarıda Çıkmaya başlar internette. Genişletmek için tıkla ...
Nazy' Alıntı: e-karne olayı çıkarsa Karneleriniz itina ile ***** Edilir Yazılarıda Çıkmaya başlar internette. Genişletmek için tıkla ...