::::::::gel kaçırma samsung corby gt-s3653 paket::::::::

Sponsorlu Bağlantılar

ayhanasici

Üye
    Konu Sahibi
::::::::gel kaçırma samsung corby gt-s3653 paket::::::::
Arkadaslar elimde çok güzel yep yeni gucır gıcır bi 3653 var fiyatta anlasırız özele mesaj atmayın buraya yazın. paket kulaklık+şarz aleti+kullanım kılavuzu+2 yıl garanti+512mb hafıza kartı hediye.

fiyatı 180-200 arası bişiy...:oke::oke:

Shikaneru

Shikaneru

Üye
fiyat mecburi diye biliyorum.

mustt33

Üye
kardeş sa ben mersindeyim senin corby e talibim kız kardeşime alacam cep numaram 05313681275 msj at konuşalım bişeler yaparız. cepten ulaş çnk siteye sadece senle konuşmak için üye oldum.peşin ödicem...:oke:

tly51

Üye
ben cok istiyorum bu tlfnu fakat fiyatı neden uygun heryerde sıfırı 380 bunu acıklarsanız sevinirim ayrıca satıldı mı duruyo mu hala yoksa tşkler cvp bekliyorum acil

tiamo1905

tiamo1905

Üye
Teklifim 160 tl dir olursa sms atarsın.(541 341 5756)

tly51

Üye

ARKADASIM Bİ CVP YAZ ARTIK YA MİLLET CVP BEKLİYO SENDEN s3653 SATILDI MI ???????

erosadist1

Üye
arkadsım oo telde bırsy olmasa sen oo fıyata vermezsın koccc beaaaa

~~EmRe~~

~~EmRe~~

Üye
Telefon çok güzel kullanımı çok rahat bendede bundan var almanızı öneririm ama genede bi telefonu canlı görün ben sıfır aldm içinde her şey vardı hafıza kartı v.s. 7 aydır kullanıorum bi sorun cıkmadı.

ememrah4158

Üye
mrb kardes 3653 elinde satılık varsa görüşelim

esmer_52

Üye
bende de var 3653 ama o fiyata vermem 360 a aldım sıfır 7 ay oldu alalı 260 a veririm almak isteyen varsa 541 219 89 52 mesaj atsın

ömer_28

Üye
elimde var istersen görüselim 230 liraya satıyorum uyarsa yaz bana

alicengiz1987

Üye
Selam arkadaşlar benim elimdede satılık sansung corby s3653 var (GARANTİLİ),ekranında şeffaf ve çizilmeyen koruyucu mevcuttur. almak isteyen arkadaşlar pm atsın
KUTU İÇERİĞİ
1)Türkçe kullanım kılavuzu
2)3 adet orjinal arka kapak
3)Orjinal kulaklık
4)USB kablosu (PC bağlantısı için)*
5)Şarj aleti
6)2 gb hafıza kartı (samsung Micro SD)*
7)Türkçe yazılımlı PC Studio *
8)Şeffaf ekran koruyucu (üzerinde)*
9)Telefon kılıfı *
NOT :Kırmızı işaretli olan maddeler telefonun orjinal içeriğinde mevcut değildir.

--------------- Ekleme ---------------

kutu içeriği resmini ekleyemediğim için üzgünüm.çok uğraştım ama olmadı :allalla:

xderbederx58x

Üye
samsung gt-s3653 satılır 5 ay kullanılmıslıqı war hersey ıcınde garanti kaqıdı v.b satılır 240 tl fiyatı [email protected] msn adresım ekleyın konusalım

xderbederx58x

Üye
ARKADASLAR ELİMDE GT-S3653 CORY VAR 5 AY KULLANILMISTIR GARANTİ BELGESI KULLAKLIK V.B SATILIR ALMAK İSTEYEN 200 TL 05414208588 TEL NUMARAM [email protected] msn adresım 200 tl acil çok acil

10messigs

Üye
Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun...Bende Samsung Corby s3650 Var.Youtube Hariç Hiçbir siteden video İzliyemiyorum.İnternetim sınırsız ama ne facebook ne de başka bir siteden VİDEO İZLİYEMİYORUM.Flash player isteniyor.Ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.Jar veya java destekli bir flash player biliyorsanız LÜTFEN YARDIM EDİN SAYGILAR...çünkü youtube den video izlerken çok kasıyor donuyor,ayrıca görüntü kalitesi mecburen düşük tutarken videoları gösteriyor...

yusuf1985

Üye
arkadaslar elımde 3653 sıfır ayarında bir cıhaz var almak ısteyenlere duyurulur fiyatı 200 tl cıhaz sadece spot hıc bir sorunu yok

---------- Eklendi @ 22:24:58 ---------- Yazıldı @ 22:24:14 ----------

numaram su 05424134361

isimsiz_01027

isimsiz_01027

Üye
kardesler siz cins misiniz bende bunun wifi+navigasyonlusu var 1 ay oldu alalim 180 tl ye birakirim

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Lütfen Yardımcı Olun...Bende Samsung Corby s3650 Var.Youtube Hariç Hiçbir siteden video İzliyemiyorum.İnternetim sınırsız ama ne facebook ne de başka bir siteden VİDEO İZLİYEMİYORUM.Flash player isteniyor.Ama nasıl yapıcağımı bilmiyorum.Jar veya java destekli bir flash player biliyorsanız LÜTFEN YARDIM EDİN SAYGILAR...çünkü youtube den video izlerken çok kasıyor donuyor,ayrıca görüntü kalitesi mecburen düşük tutarken videoları gösteriyor...
bu tellerin hepsi öyle sadece youtubede video izleyebilirsin flash playe boş ...
kasilmasi da belki telefondandir ama büyük ihtimal operatörün interneti yavaş olmasindandir hangi operaürü kullaniyorsun

Üst Alt