Geçmişi düşündükçe sinirleniyorum,geleceği düşündükçe içim kararıyor.Ne yapacağımı şaşırdım!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Siyaset karıştırma durumunu bilmiyorum.Yaptığım belki yanlış ama şuan gördüklerime bakarak değerlendirdim.Eğerki senin ya da bir başkasının inançlarına içi boş şekilde hakaret etmiş ise kısmen haklısın diyebilirim.Aksi halde üstteki görüşüm hala geçerli.Şöyle bir durumda var ama her ne olursa olsun kendine sakla denilmemeli.Alakasız bir yerde denilmiş ise ilk mesajında dediğin gibi "ne alaka" ya da yeri değil diyebilirsin.Doğru ya da yanlış, sana uygun ya da değil ne olursa olsun karşıt ya da yandaş fikirler susturulmamalıdır bence.Fikirler çatışmadan gelişemeyiz, ilerleyemeyiz sonuçta.Olayı biraz büyütmüş gibi hissettim kendimi şimdi Problem çıkaracak bir şey yok hadi öpüşüp barışın

Oğuzhan

Üye
benim söylemek istediğim düşüncelerini tamamen kendine saklanası değil elbette bu konuda yanlış anlaşıldım devamlı yapması beni rahatsız ediyor ve bunu alaya aldığı zamanları da hatırlıyorum kimse benim ve diğer insanların inançlarını aşağılayamaz ben hiçbir zaman aşağılamadım ama ağır tahrik var ve bir gün dayanamayıp sert konuşacağım o zaman suçlu ben olacağım

- - - Eklendi - - -

burada bir sürü insan onun bu söylediklerine kayıtsız kalabilir ama ben kalamıyorum

Olayı tam bilmiyorum ama hakaret ya da tahrik içeren mesajları şikayet ettiğin zaman yöneticiler kayıtsız kalmıyor bildiğim kadarıyla.Sert konuşmaya gerek yok canım konunun tansiyonu yükselmesin boş yere

dostum eğer bu kadar rahatsız oluyorsan değiştirdim. kusra bakma düşüncelerimi nerde ifade etcegimi doğru seçemedim. daha dikkatli olacagim sonuçta eğlenmek için geliyoruz.

Allah kimseye kaldıramayacağı yük vermez. Allahü Teala senin sesini özlemiş dostum dua etmeni istiyor. Sen sabret duat et sadece ve sakın isyan etme.

tapatalk

Üye
$ la calisan kurumlar seni bekler

messevim

Üye
bak kardeşim. seni çok iyi anladım. ama haline süksetme yi öğrenmesi gerekir insanın. mesela sol kaşımda dikiş falan var diyorsun. bir düşün? kaşı gözü olmayan insanları düşün ? onlar senin gibi kaşının olmasi için nelerini vermezlerdi. bir hayat arkadaşı bulmak her insanın hayali biliyorum. sonuçta bulacağın kişi ruh arkadaşın olacak seni. ve insanlar kolay kolay bulamazlar ruh arkadaşlarıni. dışarıya bir bak dostum herkes mavi gözlü prens değil.. bir sevdiğinin olması için prens olman gerekmiyor. çık dışarı bir bak. onlarca senin durumda olan insanlar var. yanlış anlama senin durum u küçümsüyor değilim. ama önce bir dur düşün. bu yazıyı okuyabiliyor sun demek ki gözün sağlam ? bu yazi ya cevap verebiliyorsun demek ki ellerin sağlam ?

her zaman eksi yanlarını düşünme.

unutma hiçbir insan mükemmel değildir.

Onun yapmak istedigi aslında bu birilerin dikkatini çekmeye çalışmak leydi gaganın etden elbise giyip rezilli ile konuşulup
gündemde kalmaya çalışması gibi yapılacak en şey kayda almamak olacaktır

Konu Sahibi
tamam hocam su vizeler bitsin senle konusuruz.Onerilerin icin tesekkurler.

- - - Eklendi - - -

tamam hocam su vizeler bitsin senle konusuruz.Onerilerin icin tesekkurler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...