kullanıcıadları
Üye
Fakat bu üye bunu kaçtıe yapıyor bu ilk değil daha önce de alaya alma siyaset karıştırma bir sürü şeyi yaptı ve bende inanan biri olarak rahatsızlık duyuyorum ben burada nasıl sürekli müslümanlık propagandası yapmayıp düşüncelerimin çoğunu kendime saklıyorsam o da kendine saklasın
benim söylemek istediğim düşüncelerini tamamen kendine saklanası değil elbette bu konuda yanlış anlaşıldım devamlı yapması beni rahatsız ediyor ve bunu alaya aldığı zamanları da hatırlıyorum kimse benim ve diğer insanların inançlarını aşağılayamaz ben hiçbir zaman aşağılamadım ama ağır tahrik var ve bir gün dayanamayıp sert konuşacağım o zaman suçlu ben olacağım
- - - Eklendi - - -
burada bir sürü insan onun bu söylediklerine kayıtsız kalabilir ama ben kalamıyorum
ne alaka
- - - Eklendi - - -
böyle düşüncelerinizi kendinize saklayın saçma sapan mesajlar yazmayın
benim söylemek istediğim düşüncelerini tamamen kendine saklanası değil elbette bu konuda yanlış anlaşıldım devamlı yapması beni rahatsız ediyor ve bunu alaya aldığı zamanları da hatırlıyorum kimse benim ve diğer insanların inançlarını aşağılayamaz ben hiçbir zaman aşağılamadım ama ağır tahrik var ve bir gün dayanamayıp sert konuşacağım o zaman suçlu ben olacağım
- - - Eklendi - - -
burada bir sürü insan onun bu söylediklerine kayıtsız kalabilir ama ben kalamıyorum
tamam hocam su vizeler bitsin senle konusuruz.Onerilerin icin tesekkurler.dostum geleceğini ve geçmişini deli gibi dusun amma umutsuzluğa kapılmadan. ne halt tan geliyorum nereye gidiyorum de şöyle bir silkelen ve geleceği poklastirma. aydınlık içinde dusun geleceği. eğer gerçekten ilerlemek daha iyi duruma gelmek istiyorsan geleceği olumlu dusun. şimdi sadece düşünmekle olmuyor diyeceksin sana daha güzel anlatacak bir kitap var adi, 'evrenden torpilim var' ayrica en büyük dostun kitap olsun. benim senin gibi (yanlış anlama) bir durumda olmamama rağmen asosyalim. su face den 3 kişiyle konuşuyorum. ve biliyor musun 'hicbirini hayatımda görmedim' biliyorum böylesini bulmak zor ama ben en yakin arkadasimi internette oyun oynarken tanıdım ve o benden 1000 km uzakta yaşıyor her yaz yanina giderim kisaca asosyallikten sosyallik yarat(düzen karmasanin içinde sakli!) hee unutmadan al sana kendi yazdığım bi siir:
HEPSİNE ACIDIM
bilgiye aşık oldum
bilimle seviştim
nefretle dolaşıp
beyinsizlerin hepsine acıdım
oysa o kadar basit ki herşey
zorlaştıran biziz aslında
anlamak için yak bir tane
çek esrarın dumanını ciğerlerine
güven tanımadıklarına
sanki yıllardır tanıyor
yıllardır onunla dolaşıp
onunla ölüyormuş gibi
tartıştım ordakilerle
düşünmekti tek suçum
nefretle dolaşıp
-CBK
Selam olsun sana
ordaki yanliz adama
sakin unutma
siyaha en yakin renk
beyazdir aslinda
-CBK
pm at faceden ekliyim konuşuruz
tamam hocam su vizeler bitsin senle konusuruz.Onerilerin icin tesekkurler.dostum geleceğini ve geçmişini deli gibi dusun amma umutsuzluğa kapılmadan. ne halt tan geliyorum nereye gidiyorum de şöyle bir silkelen ve geleceği poklastirma. aydınlık içinde dusun geleceği. eğer gerçekten ilerlemek daha iyi duruma gelmek istiyorsan geleceği olumlu dusun. şimdi sadece düşünmekle olmuyor diyeceksin sana daha güzel anlatacak bir kitap var adi, 'evrenden torpilim var' ayrica en büyük dostun kitap olsun. benim senin gibi (yanlış anlama) bir durumda olmamama rağmen asosyalim. su face den 3 kişiyle konuşuyorum. ve biliyor musun 'hicbirini hayatımda görmedim' biliyorum böylesini bulmak zor ama ben en yakin arkadasimi internette oyun oynarken tanıdım ve o benden 1000 km uzakta yaşıyor her yaz yanina giderim kisaca asosyallikten sosyallik yarat(düzen karmasanin içinde sakli!) hee unutmadan al sana kendi yazdığım bi siir:
HEPSİNE ACIDIM
bilgiye aşık oldum
bilimle seviştim
nefretle dolaşıp
oysa o kadar basit ki herşey
zorlaştıran biziz aslında
anlamak için yak bir tane
çek esrarın dumanını ciğerlerine
güven tanımadıklarına
sanki yıllardır tanıyor
yıllardır onunla dolaşıp
onunla ölüyormuş gibi
tartıştım ordakilerle
düşünmekti tek suçum
nefretle dolaşıp
-CBK
Selam olsun sana
ordaki yanliz adama
sakin unutma
siyaha en yakin renk
beyazdir aslinda
-CBK
pm at faceden ekliyim konuşuruz
tamam hocam su vizeler bitsin senle konusuruz.Onerilerin icin tesekkurler.
- - - Eklendi - - -
tamam hocam su vizeler bitsin senle konusuruz.Onerilerin icin tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?