Geçmişe Yolculuk Yapmak İster Misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
EroL

EroL

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Geçmişe Yolculuk Yapmak İster Misiniz ?
Greenmile arkadaşımız açmış bu başlığın aynısından. Konuya girmeden önce düşündüm şöyle bir. Geçmişe gitmek istermiyim ? Arkadaşımın açtığı konu web siteleriyle ilgili, benim düşündüğüm ise gerçek anlamda geçmişe yolculuk. Şöyle sormak istiyorum sizlere. Bir zaman makinesi var elinizde. Tuşlarından geçmişteki herhangi bir tarihi gireceksiniz ve makine sizi o tarihe yolayacak. Bunu gerçekten istermisiniz ?

Başta oooo süper olur dedim kendi kendime. Sonra dank etti kafama. Nereye gidiyorsun ? nası gidiyorsun diye beynim uyardı beni. Geçmişte sevdiğim insalar yok. Tanıştığım arkadaşlarımla tekrar tanışabilecekmiyim ? hayat arkadaşımla geçmişte yine bir araya gelebilecekmiyim ? çok riskli. Geçmişe döndüğümü ve nişanlımla tanıştığım o gün tekrar orda bulunduğumu düşündüm. O zamanın büyüsünü tekrar yakalayıp kendime aşık edebilirmiyim onu ? ya olmazsa ? 6 yıldır etimin tırnağı olmuş birisini bir anda kaybedebilirim.

Para? gerçekten çok param olurdu. Doların konjektürel günlerinin aklımda olduğunu veya piyango oyunlarının rakamlarını aklımda tuttuğumu düşünürsek, maddi yönden çok rahat olurdum.

Bir gün birisinin bana gelip geçmişe yolculuk yapmak istermisin, al sana zaman makinesi dediği zaman, onu geri çevireceğimi anladım. Ne geçmişe nede geleceğe gitmek istemiyorum. Hayat 1 gündür, o da bugün.

Peki siz geçmişe gitmek istermiydiniz ?
 
  • Beğen
Tepkiler: _SiyabeNd_, Revengeful ve greenmile


vapur dumanı

vapur dumanı

Üye
Hayat 1 gündür, o da bugün.
Tamamını dikkatle okudum ve ne demek istediğini anlıyorum ama orda tek hoşuma giden cümle bu oldu..onu da çok şairane bulduğum için.
Bana sorarsan baştan tekrar yaşamayı isterdim.En başa dönerdim..O kadar güzel ve o kadar dolu dolu yaşadımki.Aynı mutlulukları tekrar yaşamak isterdim..üzüntülerimde oldu tabiki,pişmanlıklarımda oldu ama onlarıda yaşamak isterim.Beni ben yapan bizi biz yapan zaten bunlar değilmi??
 
  • Beğen
Tepkiler: EroL
First Lady

First Lady

Emekli Yönetici
hayat arkadaşımla geçmişte yine bir araya gelebilecekmiyim ? çok riskli. Geçmişe döndüğümü ve nişanlımla tanıştığım o gün tekrar orda bulunduğumu düşündüm. O zamanın büyüsünü tekrar yakalayıp kendime aşık edebilirmiyim onu ? ya olmazsa ? 6 yıldır etimin tırnağı olmuş birisini bir anda kaybedebilirim.

O kadar gitmeye gerek yok canım:) Bugün hayal ettiğimiz o anları tekrar yaşamak güzel olurdu mesela:D
 
  • Beğen
Tepkiler: Revengeful ve EroL
SHS

SHS

Üye
valla öncelikle tebrik ederim çok güzel yazmışsın, sonundaki söz ilham verici.. İnsan düşününce birçok ikileme düşüyor, istermiyim-istemezmiyim, kendi geçmişim mi-herhangi bir tarih mi, aynı insanlar mı-farklı insanlar mı vb. diye.. Benim cevabım geçmişe yolculuk yapmak istermiydim hayır.. Adı üstünde geçti ve bitti..

Esra hanım madem aynı şeyleri yaşıyacaksınız, niye dönüceksiniz geçmişinize, amaç ne? Zaten iyi ve kötü anılarıyla yaşamışsınız, tekrar niye anlam veremedim..
 
greenmile

greenmile

Üye
evet isterdim şuanki halimde çok güzel ama 2007yi unutamıyorum be abi:(
 
'Patron

'Patron

Üye
Sana kesinlikle Katılıyorum Erol Abi,geçmişe kesinlikle gitmek istemezdim, geçmişte hayatımda 'hayatım' , Handem yoktu.Ben bugunümü yarınımı onunla yaşıyorum,yaşıycam.Handem Sonsuza Kadar Bu Kalbimde Olacak.Onu herşeyden çok seviyorum :)
 
DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
isterdim çünkü şu an ki hayatımdan hiç memnun değilim
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
8 yıl öncesine gitmek isterdim en azından bazı şeyler için geç kalmış olmazdım
 

pelın_

isterdim 2007 yaz ayına hemde ne yaşandı ne oldu hiç umrumda bile olmazı keşke bi fırsatım olsada o yıla geri dönsem...
ama yazıyı okudum çok ta hoşuma gitti...:alkis
 

Revengeful

Emekli Yönetici
13 yıl öncesine dönmek isterdim. Sil baştan..
 
_SiyabeNd_

_SiyabeNd_

Üye
Güzel yazı emeğine sağlık :oke:
 
L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
20 mayıs 2011 saat 15:30 a geri dönmek isterdim.....
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt