Geçmiş Yıllara Ait Sorular...

Sponsorlu Bağlantılar

arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Geçmiş Yıllara Ait Sorular...
Geçmiş Yıllara Ait Sorular...
Çıkmış sorular çıkacak sorularla ilgili fikir edinmeni sağlar. en azından neyle karşılaşacağını bilirsin. Soruları ÖSS için OKS içinse adreslerinde bulabilirsin.





Hiçbir şey aslı gibi değildir. Sınavın yaklaştığı dönemde çıkmış soruları deneme şeklinde çözmeniz, en akıllıca davranıştır.

Yapılan bir araştırmada çıkmış soruları çözen öğrencilerin sınavlarda daha başarılı olduğu ortaya çıkmıştır.

Çıkmış soruları çözerken soru tiplerini, soruların soruluş şekillerini, sorulardaki mantığı da incelemelisiniz. Çünkü sınavlarda bir sistem doğrultusunda sorular sorulur.Bu sistem çerçevesinde sorulan soruların mantığı aynıdır. Sadece biçimi değişir. Soruların mantığını kavradığınızda sizin gireceğiniz sınavda çıkacak soruları çözmeniz işten bile olmayacaktır. Çünkü çıkmış sorular çıkacak soruların aynasıdır.

Çıkmış soruları çözmekle:

- Sınavlarda hangi konulardan soru geldiğini,

- Soruların nasıl geldiğini,

- Soruların mantığını,

- Soruların soruluş şeklini,

- Soruların konulara göre dağılımını,

- Önem vermeniz gereken konuları ve soru tiplerini,

- Soruların zorluk ve kolaylık oranlarını göreceksiniz.

Böylece bundan sonraki sınavlarda da nasıl sorular sorulabileceği hakkında fikir sahibi olacaksınız. Sorular hakkında fikir sahibi olarak sınava girmek sınav kaygınızı da azaltacaktır. Çünkü kaygının sebeplerinden birisi de belirsizlik ve bilgisizliktir.

Bütün bunlar sınava karşı tecrübe kazanmanızı sağlayacak. Neyle karşı karşıya olduğunuzu çok iyi anlayacaksınız. Sonuçta sakin sakin gidip, sanki bir deneme sınavı çözüyormuşçasına soruları çözecek ve önemli bir engeli de rahatça geçeceksiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Catty


SEEBİLE

Üye
Bana acıl mantık çıkmış sorular lazım
 

ModerX

Üye
ben her iki siteye iki defa girdim bulamadın direkt soru sayfasına yönlendirme link'i paylaşsan daha mantıklı gibime gelirdi. gene emeğin için tşkler emeğe saygımız var
 

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
522
Cevap
29
Görüntüleme
775
gonyalı
Cevap
0
Görüntüleme
362
Marco Laren
Cevap
2
Görüntüleme
657
Joker.


Üst Alt