Geçen gün kafe de kız ile yaşadığım olay..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi
Geçen gün kafe de kız ile yaşadığım olay..
Geçen gün Kordon'da bir kafeye gittim . Akşam 7 gibi . Gittim kasiyere portakal suyu istedim . Ama kadın bana şuan portakal olmadığını ama birazdan geleceğini istersem bekleyebileceğimi söyledi . Ben de bekliyim dedim zaten işim yoktu . Oturdum masaya bi yandan elimde cepten foruma giriyorum konu dışında yorumları okuyorum . Dikkatimi kızın bakışları çekti sanki bana fazla bakıyordu . Ben de umursamadim filan . Zaman geçti gelmedi portakallar dedim ne oldu bizim portakal suyu . Gelmek üzere diye cevap verdi . Ben de dedim buranın klimasi yok mu yav çok sıcak . Açık bölümü olmadığını söyledi . Sonra birden arkaya gitti . Bir iki tahta sesi geldi . Sonra kız kafayı uzattı . Dedi ki bir bakar mısın ? Ben de siparişle ilgili birşey sandım gittim baktım . Meğersem bana kasayı taşıtacakmış.İçimden yuh dedim .Ama napiyim kız da o kadar tatlı söyledi ki kıramadım . hadi ayıp olmasın diye aldım kasayı arkamı döndüm bi baktım ki kız meğersem zebaniymiş beni zindana attılar.

ismail

ismail

Üye
cıks olmamış

BYFECI

BYFECI

Üye
Hort :D

greenmile

greenmile

Üye
hiç bu kadar bedava olmamıştı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Sonu olmamış :)

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Sonu battı :ehe

doctorrr

doctorrr

Üye
gene sen vuuuhuuuu aboda hecceeeek arisolott ceeek :halay3:

man20

man20

Üye
tatlım, akıcı bi deneme yazmışsın, güzeldi. Ama sonunu batırdın. Okurken aklıma farklı farklı şeler geldi :D Beklediğim gibi bitmedi :D

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
Sonuna kadar eyiydi de :D sonrasi :hmmm

Eni Vici Vokke

Eni Vici Vokke

Üye
    Konu Sahibi

maxirabit

maxirabit

Üye
Bir portakal suyuna kasa taşınıyorsa,evi kaç portakal suyuna taşırsın:d:

Razzers

Razzers

Üye
hort

doctorrr

doctorrr

Üye
Ben hortlatacaktım da vazgeçtim.

Kerim.

Kerim.

Üye
Bosu boşuna okudum

- - - Eklendi - - -

:zzz::zzz::zzz:

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Yemin ederim küfür edicektim zor tuttum kendimi. Yapacağın esprinin diye başlıyordum ki tuttum kendimi. Adam banlandı hala popüler abi ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...