hakan.c
Üye
-
Konu Sahibi
-
cübbeli hoca der ki; eğer uykunuz gelmiyosa açıp Kur-an ı Kerim ya da Yasin vs.. okumaya çalışın şeytan hemen uyumanıza yardımcı olur...
slm hakan
tavsiyelerim: bergamot özlü çay hazır olarak satılır. yada yağını içtiğin çaya bir iki damla at.
özellikleri: Bergamot Bitkisi: Turunçgillerden, daima yeşil kalan bir ağaç olan Bergamotun meyvesinin kabuklarından hoş kokulu Bergamot Esansı elde edilir. Bu esans özellikle Bergamot Aromalı Çay ve yapımında kullanılır. Bergamotun Faydaları: Bergamot Esansı çay ve lara hoş bir koku verir. Bergamot yağı depresyona karşı olukça etkilidir. Rahatlatıcı etkisi ile uyku bozukluklarına iyi gelir. Mikrop öldürücüdür. Böbreklerin düzenli çalışmasına yardımcı olur. ...
Diğer Tavsiyem: melissa çayı.sade otunu alıp kaynatarak bi fincan, yadahazır olandan alıp içersen düzenli plarak çok faydasını görürsün. Stres ve uyku bozukluklarına yönelik bitkisel ve doğal besin desteği. Kullanımı yıllardır bilinen, gün içerisinde rahatlamayı sağlamaya yardımcı ve derin, berrak bir uykuya hazırlayan güvenilir içerikli bir ürün.
bunlar başımdan geçtiği için yazdım. lar sağlık açısından iyi gelmedi bağımlılk yaptığı için bu çayları içmeye başladım faydasını görürsün inşallah.. yatmadan 1 saat önce falan içersin.
cübbeli hoca der ki; eğer uykunuz gelmiyosa açıp Kur-an ı Kerim ya da Yasin vs.. okumaya çalışın şeytan hemen uyumanıza yardımcı olur...
benim de yıllardır (yaklaşık 20 yıldır) uyku problemim vardır. Hem seviyorum bu durumu hem de kızıyorum kendime bazen. Ancak bende en etkili yöntemlerden biri bira bardağında süt içtikten 10-15 dk sonra zaten başlarım esnemeye ve o anı kaçırmadan hemen yatmak lazım.
Benim de yıllardır düzensiz bi uykum var...her dönem değişir saatleri...
Kendini Şartlarsan uyursun odaklanma sorunu var bence uykuya odaklan
bende hic uyuyamam 1.5 -2-3 de yatarım 7 de kalkarım her zmn
Televizyon başında uykum gelesiye kadar Tv izlerim, gece sinema filmleri falan oluyor denk gelirse güzel filmler çıkıyor
Sabahta 7 ye alarmı kuruyorum zor olsa da 7:15 de kalkıyorum
Süt türü şeylerde uyumana yardımcı olur, şuan aklıma gelmeyen bir maddeyi salgılıyordu yorulduğumuzda vücudumuzda da oluşan bir madde
laktik asit fermantasyonudur.kaslarda birikerek yorgunluk hissi verir,beyindeki uyku ile ilgili lobu aktif hale getirerek uykunun gelmesini sağlar.Televizyon başında uykum gelesiye kadar Tv izlerim, gece sinema filmleri falan oluyor denk gelirse güzel filmler çıkıyor
Sabahta 7 ye alarmı kuruyorum zor olsa da 7:15 de kalkıyorum
Süt türü şeylerde uyumana yardımcı olur, şuan aklıma gelmeyen bir maddeyi salgılıyordu yorulduğumuzda vücudumuzda da oluşan bir madde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?