Faturasız Geceler bizim [gnctrcll] aldığın net kadar gece bedava

Sponsorlu Bağlantılar

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Geceler bizim [gnctrcll] aldığın net kadar gece bedava

"Gece yatmak, sabah kalkmak bilmiyorsun" hayat felsefesiyle geceleri en iyi şekilde değerlendirmeyi görev bildik. Geceler uzun oluncada internet paketimiz bir yere kadar dayanıyor. Tam da bu noktada gnçtrkcll imdadımıza yetişip 'dert etme gnçtrkcll'li geceler senin' diyor! Biz gece kuşu gnçtrkcll'liler, geceleri rahat rahat yazışalım, sosyal medyayı 7/24 kullanalım diye; aldığımız kadar internet paketi 22:00 - 06:00 arası ceplerimize geri dönüyor; 30 gün boyunca geceleri hediye internet bizim oluyor.

Tek yapmamız gereken GECEBIZIM yazıp 2222'ye göndermek... Sonrası mı? Hediye internet paketimizle 'aman sabahlar olmasın!

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Konuyu ben acacaktim ama sen benden once acmissin yaptim ben 1 gb verdi.

marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Evet olmadı önce 14 tl ye 250 mb alın dedi.

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Bana bu geldi :D

BaranASYA

BaranASYA

Üye
Aynen

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Gayet güzel kampanya benim 1GB sınırsız paketim vardı önceden bunu yaptım sınırsız paketim iptal oldu bu kampanya ile gündüz 1GB gece 1GB geldi :D kardeşimde de sınırsız 4GB vardı ona da yaptım gündüz 4GB gece 4GB geldi şuan halen kullanmaktayız :D :d:

• Beğen
Tepkiler: .caner.
marist

marist

Üye
    Konu Sahibi
Gayet güzel kampanya benim 1GB sınırsız paketim vardı önceden bunu yaptım sınırsız paketim iptal oldu bu kampanya ile gündüz 1GB gece 1GB geldi :D kardeşimde de sınırsız 4GB vardı ona da yaptım gündüz 4GB gece 4GB geldi şuan halen kullanmaktayız :D :d:
Hahah :D Hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

Üst Alt