mezarlıkta şarap bile içerim:ehe
furkan5800 Üye çok afedersiniz ama kız arkadşımı bile atarım o derece öyle hurafelerden pek korkmam hatta hiç bu arada ölüye saygı ayrı şey...
çok afedersiniz ama kız arkadşımı bile atarım o derece öyle hurafelerden pek korkmam hatta hiç bu arada ölüye saygı ayrı şey...
Amaru Shady Üye L-LumieRe' Alıntı: hadi gidek bu gece Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 23:23:19 ---------- Yazıldı @ 23:22:58 ----------
L-LumieRe' Alıntı: hadi gidek bu gece Genişletmek için tıkla ... ----------Eklendi @ 23:23:19 ---------- Yazıldı @ 23:22:58 ----------
legend5858 Üye Ben kalamam Gece lavaboya giderken bir odadan çıkıp antredeki ışığı yakmak için dünya rekoru kıran insanlarız
Ben kalamam Gece lavaboya giderken bir odadan çıkıp antredeki ışığı yakmak için dünya rekoru kıran insanlarız
Amaru Shady Üye Sebepsiz Fırtına' Alıntı: Ben kalamam Gece lavaboya giderken bir odadan çıkıp antredeki ışığı yakmak için dünya rekoru kıran insanlarız Genişletmek için tıkla ... ben karanlığı çok severim. Hiç de korkmam
Sebepsiz Fırtına' Alıntı: Ben kalamam Gece lavaboya giderken bir odadan çıkıp antredeki ışığı yakmak için dünya rekoru kıran insanlarız Genişletmek için tıkla ... ben karanlığı çok severim. Hiç de korkmam
Hasan Üye Pondusss' Alıntı: ben karanlığı çok severim. Hiç de korkmam Genişletmek için tıkla ... karanlıktan korkmam ama sevmem de
Pondusss' Alıntı: ben karanlığı çok severim. Hiç de korkmam Genişletmek için tıkla ... karanlıktan korkmam ama sevmem de
legend5858 Üye Pondusss' Alıntı: ben karanlığı çok severim. Hiç de korkmam Genişletmek için tıkla ... Karanlığı bende severim,korkmamda ama mezarlıkta kalma fikri çok uçurum birşey
Pondusss' Alıntı: ben karanlığı çok severim. Hiç de korkmam Genişletmek için tıkla ... Karanlığı bende severim,korkmamda ama mezarlıkta kalma fikri çok uçurum birşey
Amaru Shady Üye Sebepsiz Fırtına' Alıntı: Karanlığı bende severim,korkmamda ama mezarlıkta kalma fikri çok uçurum birşey Genişletmek için tıkla ... bence değil.
Sebepsiz Fırtına' Alıntı: Karanlığı bende severim,korkmamda ama mezarlıkta kalma fikri çok uçurum birşey Genişletmek için tıkla ... bence değil.
legend5858 Üye Pondusss' Alıntı: bence değil. Genişletmek için tıkla ... İnsanın aklına ister istemez geliyor bazı varlıklar.Sizlere bazı şeyler anlatmak isterimde gereği yok bu kadar kişiyi korkutmanın
Pondusss' Alıntı: bence değil. Genişletmek için tıkla ... İnsanın aklına ister istemez geliyor bazı varlıklar.Sizlere bazı şeyler anlatmak isterimde gereği yok bu kadar kişiyi korkutmanın
7legolas7 Üye Fazla zombi filmi izleyenlerin korkması doğal bir şey olmayacağına inandığın sürece problem yok
legend5858 Üye Siz onları rahatsız ettiğini sürece onlarda sizi rahatsız eder.Özellikle 3 harflilerden korkun nerden geleceği belli olmuyor
Siz onları rahatsız ettiğini sürece onlarda sizi rahatsız eder.Özellikle 3 harflilerden korkun nerden geleceği belli olmuyor