Gece görüs dürbünü

Sponsorlu Bağlantılar

AcHiLLe5

Üye
    Konu Sahibi
Gece görüs dürbünü
Fiyat 200 ytLdir arkadaslar. ngage arenadan kazanmıstım. Hala geldii gibi duruo kullanmadım. 0 yane

yanında kafa seti kafaya bantlarla bisey takıosn ve dürbün otomatik monte oluo .. splintercellcilik oynamak için birebir..

foto linki

AcHiLLe5

Üye
    Konu Sahibi
yok mu ya gençlik alan :)

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
bunu alsa alsa splinter cell alır :D

AcHiLLe5

Üye
    Konu Sahibi
hehehehee:D walla fisher da fazla wardır ya. ama avcılık tutkunlukları olanlar dehşet ilgi gösterio buna. gg'den fln baktım da bi

Altun.

Altun.

Üye
bu ne işe yarar yaa???

AcHiLLe5

Üye
    Konu Sahibi
Gece görürsün heryeri..ışık olmadan. Şöle diim. Hani splintercell fln oynarken yada counter da v tuşu, Gta san andreas ta da war. Gece görüosn heryer yeşil oluo

hunter06

Üye
merhaba ürününüzle ilgileniyorum size nasıl ulaşabilirim msn adresim [email protected]

sat_sas

Üye
kardeş acele ben alırım ama bana indirim yapsan olmaz mı yaw ögrenciyim eger satmadıysan bana sat ama indirim yap o kadar para yok burs alınca anca o da 21 aralık felan

neden54

neden54

Üye
aslında guzel bişeydir ya fiyatıda uygun ama düsünmek lazım kardesm hbr verırım

hakanoffice

Üye
dürbün hala duruyorsa [email protected] adresinden ulaşırmısın lütfen

--------------- Ekleme ---------------

...........

nozden

nozden

Üye
kardes satıldı mı bildirsene'

efedolan

Üye
sl

slm ben efe gece görüş dürbününe talibim tabiki satmadı iseniz msn adresim [email protected]

satılmadı ise talibim halen abisi ben efe

rollerman

rollerman

Üye
walla firsatciyiz.comda da dürbün var hem de talebe göre 79tl'ye kadar düşebiliyooo... bir bakın!!

nefret0707

Üye
kardeş eğer ürünün satılmadıysa ben alayım. msn adresimi kaydet görüşelim. [email protected]

kardeş ürünün satılmadıysa hala elindeyse ben alayım. msn adresimi kaydet görüşelim [email protected]

cengiz6858

Üye
dürbün hala duruyormu

dalton34

Üye
Fiyat 200 ytLdir arkadaslar. ngage arenadan kazanmıstım. Hala geldii gibi duruo kullanmadım. 0 yane

yanında kafa seti kafaya bantlarla bisey takıosn ve dürbün otomatik monte oluo .. splintercellcilik oynamak için birebir..

foto linki

ürün halen elindemidir acaba. eğer halen elindeyse özel mesaj bekliyorum

Takipçi Satın Al

Üst Alt