geçe en az bir saat uyuyamıyorum önerisi olan?

Sponsorlu Bağlantılar

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
geçe en az bir saat uyuyamıyorum önerisi olan?
varmı önerisi olan. Saat 11de yatağa yattıgımda saat 12yi geçiyor ama hala uyuyamıyorum ve ertesi gün 7de kalkmak zorundayim.
Önerilerinizi bekliyorum

ka_za

ka_za

Üye
Bende öyleyim uyuyacagim yok zaten baya bir uykum gelene kadar telefonla oyalanıyorum saat 2-3 oluyo bu seferde

Buraxlive

Buraxlive

Üye
Yogurt ye felan ben onların pek faydasını görmedim. Uykuya dahada diren ve daha dayanamayıp öyle uyu artık. Ertesi gün uykusuz olursun ama bu bir müddet sürer daha sonrasında kafayı yastıga koydugunda 5 dakikada uyursun. Onaylıdır :D

ahmetkartal

ahmetkartal

Üye
yorgun olmassan uyuyamassın

hikmet366

hikmet366

Üye
yatarken yorgun mu uyuyorsun

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
bu konuyu açtığım yeni aklıma geldi :ehe simdi yorgun değilim normal işte okula git gel otur falan yoğurt da deniyeceğim bugün

- - - Eklendi - - -

Yogurt ye felan ben onların pek faydasını görmedim. Uykuya dahada diren ve daha dayanamayıp öyle uyu artık. Ertesi gün uykusuz olursun ama bu bir müddet sürer daha sonrasında kafayı yastıga koydugunda 5 dakikada uyursun. Onaylıdır :D

pek anlayamadım

ka_za

ka_za

Üye
bu konuyu açtığım yeni aklıma geldi :ehe simdi yorgun değilim normal işte okula git gel otur falan yoğurt da deniyeceğim bugün

- - - Eklendi - - -

pek anlayamadım

Bi gün uykusuz kal sonraki gün rahat uyursun sonrada alışırsın demis heralde arkadas.

время

время

Üye
Remoron 30 mg kullan. 1.5 dk içinde uyursun.

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
birgün uykusuz kaldım ertesi gün erken uyudum diğer gün?

- - - Eklendi - - -

yok arkadaşım ben doğal yöntemler arıyorum

demiştim yusuf

Turan

Turan

Üye
Üç kuvallahat bi elhsm oku uyursun :-)

semihguney

semihguney

Üye
kafaya birşey takarsan uyuyamazsın

KayraBey

KayraBey

Üye
Çözüm basit.
1) abdest al.
2) normal bir tesbih bul.
3) gözler kapali, dil damaga yapisik ve hareketsiz olmak kaydı ile tesbih çek (Allah yada estagfirullah diyerek)

Seytan seni bu halde görünce tepene biner uyumak için can attırır sana merak etme

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
Çözüm basit.
1) abdest al.
2) normal bir tesbih bul.
3) gözler kapali, dil damaga yapisik ve hareketsiz olmak kaydı ile tesbih çek (Allah yada estagfirullah diyerek)

Seytan seni bu halde görünce tepene biner uyumak için can attırır sana merak etme
:alkis

_YldZEneS_

_YldZEneS_

Üye
    Konu Sahibi
:tşk: bugün deniyeceğim

BYFECI

BYFECI

Üye
uyku ilacı iç