Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçe en az bir saat uyuyamıyorum önerisi olan?
Sponsorlu Bağlantılar
_YldZEneS_
Üye
Konu Sahibi
geçe en az bir saat uyuyamıyorum önerisi olan?
varmı önerisi olan. Saat 11de yatağa yattıgımda saat 12yi geçiyor ama hala uyuyamıyorum ve ertesi gün 7de kalkmak zorundayim.
Önerilerinizi bekliyorum
ka_za
Üye
Bende öyleyim uyuyacagim yok zaten baya bir uykum gelene kadar telefonla oyalanıyorum saat 2-3 oluyo bu seferde
Buraxlive
Üye
Yogurt ye felan ben onların pek faydasını görmedim. Uykuya dahada diren ve daha dayanamayıp öyle uyu artık. Ertesi gün uykusuz olursun ama bu bir müddet sürer daha sonrasında kafayı yastıga koydugunda 5 dakikada uyursun. Onaylıdır
ahmetkartal
Üye
yorgun olmassan uyuyamassın
hikmet366
Üye
yatarken yorgun mu uyuyorsun
_YldZEneS_
Üye
Konu Sahibi
bu konuyu açtığım yeni aklıma geldi simdi yorgun değilim normal işte okula git gel otur falan yoğurt da deniyeceğim bugün
Yogurt ye felan ben onların pek faydasını görmedim. Uykuya dahada diren ve daha dayanamayıp öyle uyu artık. Ertesi gün uykusuz olursun ama bu bir müddet sürer daha sonrasında kafayı yastıga koydugunda 5 dakikada uyursun. Onaylıdır
Bi gün uykusuz kal sonraki gün rahat uyursun sonrada alışırsın demis heralde arkadas.
время
Üye
Remoron 30 mg kullan. 1.5 dk içinde uyursun.
_YldZEneS_
Üye
Konu Sahibi
birgün uykusuz kaldım ertesi gün erken uyudum diğer gün?
- - - Eklendi - - -
yok arkadaşım ben doğal yöntemler arıyorum
demiştim yusuf
Turan
Üye
Üç kuvallahat bi elhsm oku uyursun :-)
semihguney
Üye
kafaya birşey takarsan uyuyamazsın
KayraBey
Üye
Çözüm basit.
1) abdest al.
2) normal bir tesbih bul.
3) gözler kapali, dil damaga yapisik ve hareketsiz olmak kaydı ile tesbih çek (Allah yada estagfirullah diyerek)
Seytan seni bu halde görünce tepene biner uyumak için can attırır sana merak etme
Çözüm basit.
1) abdest al.
2) normal bir tesbih bul.
3) gözler kapali, dil damaga yapisik ve hareketsiz olmak kaydı ile tesbih çek (Allah yada estagfirullah diyerek)
Seytan seni bu halde görünce tepene biner uyumak için can attırır sana merak etme